Jälleen huiput häät

On se nyt kumma, että kaverit järjestää toinen toistaan hauskempia häitä. Kahdet häät tulossa tälle kesälle vielä, kohta alkaa rima olla niin korkealla jo ettei itte kannata edes miettiä juhlien järjestämistä. Jää jalkoihin jo alkumetreillä. Näissä häissä laulettiin tällasta:

Ja syötiin toki. Huippua ruokaa, juustokakkua ja karkkeja. Juteltiin, naurettiin, hihiteltiin, onniteltiin onnellista paria, onniteltiin kavereita tulevista perheenlisäyksistä, naurettiin vähän lisää, suunniteltiin kesäreissuja, oltiin vaan onnellisia ylipäätään. 

Miehet valtasivat tanssilattian kun bändi alkoi soittaa Juicea ja erityisesti tätä:

Lisäksi häissä todistettiin myös se, että musa raikasi vaikka bändi ei lavalla ollutkaan. Paras keikka ikinä kuulemma kun sai juoda kaljaa ja katsoa kun muut soittaa. Hauskuus jatkui vielä tänään, joku fiksu keksi viime yönä että nähdäänpä Ohranjyvässä sitten brunssin merkeissä kello kolmetoista. 

Ohranjyvän brunssi (ei-loivarillinen versio) taltutti kyllä orastavat olot. Vaikkakin sitä lienee jo liian aikuinen, kun tajusi lähteä kotiin jo ennen kahta. Kourallinen kavereita, käsittämättömän huonot ja väsyneet jutut ja Jukeboxista bongattu Robinin levy olivat tämän päivän parhauslistalla ehkä ihan ekana. 

Olikohan mulla jotain menoa tuolloin?

Kommentit

rasimussu (Ei varmistettu)

Mä en ole ollut KOSKAAN kivoissa häissä. Aina on ollut jotain typeriä leikkejä tai ryöstojä tai muuta teennäistä paskaa.
Voisiko ihmiset oikeesti käyttäytyä kuin aikuiset, mitä häihin tulee (koskee myös naurettavaa pukeutumista).
Ei mulla muuta, kiitos.

RainDrop (Ei varmistettu)

Heh, tossa tokavikassa kuvassa näyttää siltä, että kun muut syö normaalia ruokaa, tuo valkopaitainen neito on päättänyt pitäytyä nestetankkauksessa :D

sanumaria

Valkopaitaisen neidon annos jäi loivareiden taakse piiloon :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.