Kas, syksy

Olin tänään PTn rääkättävänä kanssa treenaamassa, tehtiin sellanen vanhan liiton (ehehe, oon oikeesti niin vanha että saan käyttää tota termiä) salitreeni. Penkkipunnerrusta, Smithkyykkyä, mavea ja sellasta. Voipi olla kroppa solmussa aamulla, vaikka ihan oikeasti venyttelin äsken ja kaikkea. Mutta ai vitsit oli kivaa salilla. Vaikka PT ujuttikin salaa painoja. Sillä aikaa kun tein pulldownia, niin se ketku kävi lisäämässä Smithiin painoja.

"Ohhoh, tää onkin paha."

"Joo, mää pistin lisää painoja kun sää et vielä irvistänyt äsken."

"...."

Niinno, meillä luistelussa opetettiin että ihan sama sattuuko, hymyilet niinkun huomista ei olis. Kotimatkalla kyllä hymyilytti, vaikka seuraavat yhteistreenit on sovittu teemalla "juostaan Pyynikillä portaita ylös ja alas".

Syksy, se on näemmä täällä. Toistaiseksi on vielä nätit värit, mutta kyllä se loska sieltä tulee. Ja kylmä. Ja lumi ja räntä!

Kommentit

Tyhjä

Kyllä ne perusliikkeet taitaa tosiaan olla vaan parhautta salitreenissä. Joutuu käyttämään kroppaa monipuolisesti. Vapaat painot kunniaan! :-) Äkkiseltään ei tule mieleen kuin ylätalja, jota voisi tarvita. Leuanvetotangolla sitäkin voisi korvata, mutta sehän sulla taisi olla tavoitteenakin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.