Kesä EI ole vielä ohi

Senkin pahanilmanlinnut. Ja syysvaatteita kauppoihin tunkevat paholaiset. Ei ei ei. Nyt on vielä kesä, kesä on parhaimmillaan. Lämpimät päivät, pimeät ja lämpimät yöt. Aivan parasta. Lisäksi on muitakin (kuin itsestäänselviä) syitä, miksi kesä ei ole vielä ohi:

  • En ole pussannut vielä(kään) kivan pojan kanssa.
  • En halua, että tästä(kin) kesästä tulee PT-kesä (Paskat Treffit).
  • Mansikoita saa vielä torilta.
  • Aamulla ei tarvi takkia.
  • Rannalla voi maata monta tuntia, eikä tule kylmä.
  • Tuuli on lämmin.
Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

MÄKÄÄN EN OO (VIELÄ) PUSSANNU KIVAN POJAN KANSSA!? Siis mä en oo pussannu kenenkään pojan kanssa tänä kesänä! Mua ei masentanu tää kesän KESKIKOHTA kunnes nyt ton kirjasit. Helvata.. nyt tänne niitä suukkoja!

sanumaria

Joo siis en oo pussaillut kivoja enkä tyhmiä. Että voidaanko sopia että kesä loppuu vasta sitten kun se kiva on pussattu?

Vierailija (Ei varmistettu)

Jooo! Siis voihan olla sellanen henkinen kesä räntäsateessa (kuvaa mun suurta luottoa kivan pussailupoijan löytymistä kohtaan).
-edellinen

sanumaria

Suomen kesähän on kuitenkin vähäluminen. Että pidetään nyt ees jonkinnäköistä luottoa yllä :D

Anna
Ai niin!

Kun sassy gay friend itki, että huomenna vaihtuu elokuuksi, niin minä tajusin et hemmetti: enhän mä ole käynyt ottamassa aurinkoa. No, valkoinen on uusi ruskea tai jotain...

(Ja tänä aamuna ois tarvinnu takkia, mut unohetaan tää kommentti.)

sanumaria

Mä kuljen varmaan joulukuulle asti ilman takkia sillä verukkeella että jos laitan takin niin joudun myöntään että kesä on ohi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.