Kevyttä kevään kunniaksi

No nyt se on vihdoin täällä. Kevät nimittäin! Ja sehän tiedetään, että kevättä seuraa (yleensä) kesä. Tosin kevättä 2012 seurasi sade 2012 josta siirryttiin jouluun 2012. Mutta josko tänä vuonna tulisi ihan oikea kesä!

Kevään kunniaksi on keventynyt sekä mieli että treeniohjelma. Ei ole huvittanut mennä nostelemaan puntteja salille, mutta joogattu on ja muutenkin vain oltu kevyesti. Torstaina meni 12h töiden merkeissä, eikä sitä sitten jaksanut enää iltakasilta mihinkään lähteä. Tänään oli pyhä aikomus vetää 10 km lenkki, mutta yhdistelmä "viikinkiravintola Haraldin vuohenjuustobroileri ja parhausihmisen seura" voitti. Ja tervajätski. Sekin oli parempi idea kuin juoksu. No jos huomenna sitten sitä lenkkiä. Ja asanoita. 

Tavoitteita ainakin riittää. Nyt ei meinaa saada edes päätä polveen kun istualtaan taivuttaa. Mutta ehkä joskus näitäkin sitten ylläolevien lisäksi:

Päälläseisontaa koitinkin tänään, tukea vasten onnistuu, mutta ei kovin näyttävästi vielä. Jooga on kyllä kivaa, vaikka se samalla vähän itkettää. Kun ei käänny, kierry, taivu eikä veny. Lihaskunto mulla on oikeinkin hyvä, mutta tällä hetkellä liikkuvuus ja sellainen on kyllä aika kamalan huonossa jamassa... Julistin tuolla treeniblogin puolella tämän kuun joogakuukaudeksi, ja yritänkin joogata ainakin kolmesti viikossa. Teen seisomasarjoja ja aurinkotervehdyksiä, ja sitten vähän mitä sattuu asanoita mitä huvittaa tehdä. en ole mitenkään kovin puhdasoppinen joogi :) Mutta eipä kai sillä niin väliä?

(kuvat)

Kommentit

Kanelibasilika

Haa! Todistusaineistoa, että viime vuonna siirryttiin suoraan keväästä syksyyn! Olen tätä yrittänyt sanoa, mutta ystävät ja tuttavat väittävät vaan että ihan hyvä kesä oli viime kesä, en vaan muista. Rohkenen olla eri mieltä :D

sanumaria

Ihan paska kesä oli, pelkkää vesisadetta päivästä toiseen!

Kanelibasilika

No niin oli! :D

What else is there?

Kuulostaa aika hyvältä toi että liikut sen mukaan mikä tuntuu hyvältä, niin sen pitääkin mennä:) tottakai välillä pitää potkia itseään perseelle mutta hampaat irvessä vääntäminen ei ole oikein :D liikunnan pitää tehdä iloiseksi!

Ja tosiaan voi että viime kesän ilmat... Mihin ne helteet jäi? Toivottavasti tälle vuodelle ;)

 

hanska
Heppatic

hyvä jooga-sanu! mäkin yritän olla jooga-hanska mut sit se aina unehtuu jonnekin välille.

ps. lauantaina pirskeet, tuletuletuletule meille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.