Kotikatu ja marttavinkit

Yksi kivoimmista asioista kodin lähellä on naapuruston kadut, puut ja puutalot. Ainakin näin keväällä ja kesällä kun puissa on lehdet eikä kaikki näytä niin lohduttomalta. Eilen leffasta tullessa oli aikaa pyssätä ja ottaa tekotaiteellisia kuvia. Seepiahan on taidetta, eikö?

Kävin katsomassa eilen Sovinto -nimisen leffapläjäyksen. Ei mikään ehkä piristävin leffa, itte ainakin paruin siinä lopussa. Koitin olla tosi huomaamaton, Herra Täydellinen ei ainakaan kommentoinut mitään. Lisäksi se antoi mulle karkkia omistaan. Korvatkoon se vähän sitä että se ei suostunut lähtemään katsomaan Fast and Furious 5sta. Katottiin sitten suomalaisen alkoholistiperheen lasten elämästä 70-luvun Ruotsissa kertovaa leffaa sen sijasta.

Sellainen eilinen. Tänään kävelin 11km Hervantaan syödäkseni yhden makkaran. Ja jätskiä. Marttavinkki 1: matkalaukusta saa kätevän basarin.

Ja keittiössä tuoksuu minttu ja basilika, kun niitä pitää hengissä säilyketölkeissä. En siis kasvata, vaan hengissäpidän.

Share

Kommentit

Iho kesäkuntoon

Aivan mahtava idea laskea kunnianhimo yrttien suhteen vain hengissäpitämiseen! :) Olen monesti haaveillut alkavani kasvattamaan yrttejä, mutta kun se tuntuu niin haastavalta hommalta, että karahtaisi mun käsissä kiville kuitenkin.

Voisinkin ottaa tavoitteeksi pitää muutamia yrttiruukkuja hengissä edes jonkinaikaa. On ikävää yrittää syödä ruukullinen basilikaa kiireellä.

sanumaria

Laita sinne purkkiin vettä niin basilika pysyy hengissä :) Siis säilykepurkkiin.

Rhia
Evil Dressmaker

No nyt mä ymmärrän missä mulla on menny vikaan. Olen yrittänyt kasvattaa. Pakko kokeilla että onnistuuko hengissäpitäminen paremmin. Plussaa säilyketölkkien uusiokäytöstä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.