Kuinka maastoutua H&M:lle ja mitä muuta tein tänään -retrospektiivipostaus

Aamulla lähdettiin tiitin kanssa kohti syrjäisiä rannikkoseutuja. Tutkimattomat tiet, blogi-must-paikat käydä tiedossa ja sillai.

Oli pimeää, kuten kuvasta näkee. Lähdettiin niin aikaisin. Kaikkea sitä tekee vapaa päivänään. Mutta. Kuten kunnon blogaajien pitää, mentiin Vapianoon syömään. Ja otettiin tietenkin annoskuvat. 

Oli hyvää. Vastapäätä ollut lautanen oli yhtä tyhjä. Seuraavaksi me lähdettiin ostoksille. Tässä ensimmäinen ostos.

Ja seuraava:

No ostettiin me muitakin juttuja:

Kaikkeen mekään ei pystytä. Noi jäi, kun tuli niin paha olo että itketti. Mutta ei uskaltanut itkeä, koska palasokerin valuttamien kyynelkanavista vois olla aika tuskaista.

Niin se maastoutumisvinkki sinne H&Mlle: pukeudu vihreään parkaan ja laita tukka sykerölle. Tadaa, ystäväsi ei meinaa löytää sinua teinityttöjen ja vaaterekkien seasta. Ei sillä että olisin yrittänyt eksyttää tiitiä. En minä sellaista. Ei me eksytty kun vasta siinä kohtaa kun leuhkin että mulla on hyvä suuntavaisto, ja että "joo kyllä mää sinne Varustelekaan löydän". Löysin, mutta hiton monen mutkan kautta. Siellä oli söpö myyjä.

Sitten me ajettiin lumimyrskyssä kotiin:

(Kuva on itse tuunattu, mutta kerrottakoon että välillä en ollut varma että ajanko tien oikeassa vai vasemmassa laidassa, keskellä kaistoja, keskellä motaria, vai vastaantulevien kaistoilla). Taidan mennä tekemään sokerikuolemaa sohvalle.

Kommentit

tiiti
ite puin

Musta alkoi jo (tosi myöhään) eilen illalla tuntua, että oikeastaanhan se 7 ja 1/3 kakkupalaa ei ollut pöllömpi idea ja kakkubuffettiin voisi mennä uudestaankin :D

sanumaria

Musta se 7 1/3 kakunpalaa on edelleen huono idea. Meen sovittaan syntejäni bodyjamiin tänään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Valtavan suuri respect, jos jaksoitte päälle 7 kakkupalaa! Mä hyydyin kolmannen jälkeen... Mutta mahtava idea, täytyy mennä uudestaan heti kun toivun konvehtiähkystä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.