Kyllä mä vielä treenaankin. Vaikka vähän vähemmän maanisesti.

Ihan hetkeen ei oo tullut leuhotettua täällä suurilla urheilusaavutuksillaan, joten korjataas vahinko. Pikkusen on tahti rauhottunut alkukevään tappavista viikkotuntimääristä ja lajit vähän vaihtuneet. Tossa maaliskuussa iski lenssu, ja sitten olikin yllättävän pitkään ihan vajaakuntoinen. Ja jostain syystä ei napannut lainkaan mennä akkajumpille. Kulutin lähinnä salia ja jään pintaa jäähalleilla sitten suosiolla. 

Mua ei sitten yhtään napeksi tällai loppukeväästä/alkukesästä mennä sinne kuntokeskukseen sisälle tekemään mitään, olisin mielummin pihalla. Sitten taas kesäkuumalla on tosi kivaa kun siellä salilla on ilmastonti :D

Helatorstain aamu oli kyllä kuin luotu fillarointiin, pieni tihkusade ei haitannut yhtään. Juoksulenkille yritettiin kyllä houkutella, mutta en oikein lämmennyt. En ole ilmeisestikään kaverin kanssa juoksevaa sorttia, pitää saada yksin mennä ja tehdä. Lue: en tykkää jäädä toiseksi (ei mulla voi olla huonompi kunto) ja en tykkää odotella (jos sattuukin olla parempi kunto). Hankala, minäkö? Eeeeeeeeen.

Maisemat fillarireitillä oli kyllä hienot, ei sovi valittaa:

A. Sinivaaran lenkkimaisemat ovat pikkusen aurinkoisempia , mutta jotenkin tuo peilityyli vedenpinta on vaan hienointa ikinä. Lisäksi mun lenkillä ei tullut vastaan puudelia isompia elukoita. Pari kastematoa yritti tehdä itsemurhaa (mikä muuten siinäkin on sateella että pitää ryömiä keskelle tietä?) tosin.

Tänään ei sitten mentykään fillaroimaan, mutta veri veti jotain puuhaamaan. Kävin päivällä kirjastossa ja lainasin repullisen kirjoja (kaksi luettu, yksi dekkari ja Esa Tikkasen elämänkerta), ja tarkoitus oli maata sohvalla ja liikkua vain vähän. Sen verran mitä vaaditaan karkin siirtämiseen pussista suuhun ja uuden kirjan ottamiseen lattialta. Mutta en sitten pystynytkään vaan löysäilemään vaan lähdin vähän kuluttamaan Pyynikin Tahdon Portaita.

Kuvassa eivät edes näy kaikki, niitä on kulman takana vielä lisää. Yhteensä tuli tahkottua portaita 750m edestä ylös ja 750m edestä alas. Vähän sillai lämmittelymielessä vaan. Ens kerralla tiukempi tempo ja sillai.

Mitäs te muut teitte/teette perjantai-iltana? 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Suomalainen maisema on karu, mutta kaunis! Meillä on täällä vielä pientä marine layeria ilmassa, ei näy sinitaivasta. Mutta eiköhän se aurinko tuolta päivän mittaa vielä puske läpi.

Oma elämänihän on niin hurjaa, että menen tänä(kin) iltana salille. Mitäpä sitä muutakaan perjantai-iltana?

sanumaria

Tänään sitte pitäs juoksulle, koska en uskalla kattoa yksinään Suomen peliä. Lätkästudio olis tossa noin 8km päässä, sinne siis hölkötellen :D

SuviH (Ei varmistettu)

Täällä toinen joka ei suostu ottamaan lenkille kaveria!
Mä en kestä kun täytyy huohottaa ja puhua yhtä aikaa... (mä saan tehdä sitä muutenkin ihan tarpeeksi ;-)) Napit korville, nupit kaakkoon ja sykkeet kattoon. Ni. Siihen ei kaveria huolita mukaan.

sanumaria

Pyynikillä nuo, siinä näkötornin vieressä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.