Kysymyksiä, joihin ei pysty vastaamaan vaikuttamatta vittumaiselta ihmiseltä

1. Miksi sä olet sinkku? Jaa-a kuule, joko haukun itseäni liian vaativaksi/huonoksi tai vaihtoehtoisesti haukun kaikkia miehiä liian vaativiksi/huonoiksi. Onko tähän oikeaa vastausta, jos vastaus ei ole että "koska haluan olla"?

2. Koska sä rauhotut ja perustat perheen? Noh, ks. kohta 1. Eli heti kun en ole enää sinkku.

3. Ootko sä lihonut? Ei, en ole. Piilotin tänne mun villapaidan alle pelastusrenkaan ihan vain koska voin.

4. Miksi sä tunget kaikki sun illat täyteen tekemistä? Eihän sulla oo ees aikaa seurustella tolla. Niin no, toki olen mielummin (arki-)illat yksin kotona ja tuijotan fukken telkkaria (jos sellanen mulla olis).

5. Miksi sulla ei oo telkkaria? No koska olen niin elitistinen ja älykäs, että en koe että saan mitään iloa televisio-ohjelmista. Niitä sosiaalipornotositvsarjoja katson vain ironisesti.

6. Miten sä jaksat käydä salilla ja jumpissa niin paljon? Sillai että meen sinne. Niinkun kävelen eka sinne ulko-ovella ja sit meen sinne sisälle ja pukkariin ja siitä sinne mihin onki menossa. 

Lopettakaa se tyhmien kysely. Ja ketään ei oo onneksi kysynyt tota lihomisasiaa, mutta se tuli mieleen niin laitoin sen tähänkin listaan.

Yst.Terv. Katkera ja vittumainen, aavistuksen pahalla päällä oleva minä.

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaan aasin naamalla ja sarkastisella vastauksella. 

sanumaria

Se on vaan kurjaa kun se sarkasmi ei mee perille :(

Vieras Mies (Ei varmistettu)

And then you're the bitch/brick. 

sanumaria

"Miks sä oot ilkee, mä vaan kysyin!"

A. Sinivaara
Onnenpäivä

"Miksi sä pukeudut noin?"

Koska tykkään korkokengistä? Koska aurinko paistaa ja silloin on ihan ok käyttää liianlyhyitäshortseja? Koska mun mielestä oranssi on kiva väri?

voisin olla sopiva (Ei varmistettu)

Kysymys nro. 7. sulle: Miksi sä et haluu seurustella kenenkään sulle sopivan miehen kanssa?

sanumaria

Ilmeisesti et oo sopiva jos me ei seurustella? En nyt tajua.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Ei hyvin ala teidän suhde, jos ette ymmärrä toistenne ensimmäisiä lauseita.

sanumaria

Vieras mies: Niin mää luulin että kyseessä on listaan liitettävä kysymys, mut sitten toi vaikuttikin enemmän mulle kohdistetulta. että on joku nimimerkki "voisin olla sopiva" joka (kohtuu itseriittoisesti i might add) katsoo olevansa mulle sopiva, eikä voi tietenkään sanoa tätä muuten kuin nimettömänä netissä.

I'm confused.

Vierailija (Ei varmistettu)

listasta puuttuu "miten voit olla noin lihava vaikka ravaat koko ajan salilla ja lenkillä?" vastauksena "no vittu kiitos" on kuulemma turhan tyly..? AAAAAAAAAARGH. -.-

sanumaria

Vierailija: totta, tohon vois toisaalta vastata myöskin että "miten voit olla noin tyhmä kun oot jo kuitenkin noinkin vanha?" ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

haistattelulla vaan pääsee nopeammin eroon moisista ihmisperseistä

sanumaria

Mä oon suosinut nättiä hymyä ja takaisinvittuilua. Tosin parhaat takaisinkuittailut keksii aina liian myöhään.

Ihmeitä tapahtuu

"Miks sä näytät niin masentuneelta?"/"Mikä sulla on?"/"Miks oot noin myrtsi?" -kysymykset päjäyttää oman vitutusmittarin yli asteikon ja vastaus tulee todennäköisesti vielä myrtsimmästä naamasta kuin mille se osoitettiin. Siks, että en voi omalle perusilmeelleni yhtään mitään, mä nyt vaan olen tällainen.

Rhia
Evil Dressmaker

"Miksi sä oot aina niin ylimielinen?" Ja paras vastaus tuohon olisi tietysti ollut "Koska voin", mutta koska oon lammas mutisin jotain "emmää kyllä mielestäni ole..."-tyyppistä leimiä yritystä...

Marjo
Saa olla

"Siksi että sinullakin olisi jotain ihmeteltävää", vastaan usein tyhmiin kysymyksiin. Toimii aika hyvin ;)

En muuten ymmärrä, miksi telkkarittomuutta ihmetellään vielä nykyisinkin. Lähes kaikki ohjelmat voi kuitenkin katsoa netistä silloin kuin itselle sopii. Lisäksi tv:stä ei nyt varmaan kenenkään mielestä tule runsaasti mitään kovin laadukasta katsottavaa...

Olin pari vuotta sitten ilman telkkaria, ja ihmiset olivat jotenkin ihan hädissään. Moni mietti ihan oikeasti, mitä minä sitten oikein teen vapaa-ajallani. No hmm... varmaan sitä mitä muutkin?

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.