Mä haluan olla eläkeläinen

Oltiin tuossa pienellä reissulla äiti Venäjälle, käytiin kehityspäivittymässä työporukan kanssa Pietarissa. Onnistuin välttämään karaoken laivalla molempina matkailtoina, joten WUHUU!

Mutta mulle kyllä valkeni, että mä ihan oikeasti haluan eläkkeelle ja pian. Mummot saa tehä just mitä ne haluaa koska a) ne on mummoja ja b) koska niillä on pokkaa.

Faktahan oli, että tuolla Venäjän puolella ainakin tollasilla ryhmäturistipaapomismatkoilla suurin osa ajasta menee jonottamiseen. Jonotetaan buffaan, jonotetaan alkusalaatteja, jonotetaan kalaruokia, jonotetaan jätskialtaalle, jonotetaan laivasta ulos/laivaan sisään, jonotetaan passintarkastukseen ja kaikkea sellaista. 

Ensin ne mummot änkee sun eteen kun yritetään päästä pihalle laivasta. Käyttivät sitä "mulla on keppi päästä eteen" tekniikkaa, tuttu Sokoksen lounastiskiltä. Sitten ne jäivät kävelynopeudessa matkalla laivalta passintarkastukseen, joten tottakai sillon voi kiilata suoraa jonon eteen. Ai hitto että oikeesti olin kade.

Lisää reissukertomusta kun saan purettua kamerasta kuvat. Luvassa jatkossa myös hipsterikuvia pixlrjostainsoftasta ja instagrammista. Saatoin ehkä leikkiä niillä koko reissun. Ja leikin jatkossakin, mutta vain ironisesti.

Kommentit

Anna Karhubear

Mummuutta odotellessa! Joskus oivalsin (ja kirjoitinkin), että "kun elo on vähän tuskaisen vakavaa, hankalaa ja hipsteriä, on hyvä miettiä mitä mummeli tekisi? Useimmiten oikea ratkaisu ongelmaan on se, mikä tekee elämästä mukavampaa." Siitä vaan keppi ojossa kiillaamaan jonoissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.