Mää oon läski ja erinomaisessa kunnossa!

Mulla on vähän periaate (jota en suinkaan aina noudata) että kaikki ne liikuntajutut mitä vihaat, on juuri niitä mitä pitäisi harjoitella.

Askelkyykyt, ei olla kavereita. Rinta ristitaljassa, yh. Punnerrukset, oi voi voi. Arvatkaa, onko mulla mun molemmissa saliohjelmissa just noita juttuja? Tietenkin on <3

Tänään tehtiin käsipäivä, ja siellä on kaikki ne mun rakastamat-vihaamat-liikkeet. Mutta tiiättekö mitä? Itsestään saa hitosti enemmän irti kun on joku siinä vieressä kertomassa että "sä jaksat vielä tehdä viis. Tai kuus." Ja joo, niin jaksan. Mulla on joku sellanen vamma päässä että jos yksinään tekisin tollasia settejä ensin, niin todennäköisesti tekisin liian kevyesti. Nyt kun noi ohjelmat on tehnyt ohjaajan kanssa, niin tietää että vaikka tuntuu että eieieieieieieENjaksa niin jaksan silti. Kun ei meinaa jaksaa, niin hengittää syvään ja tekee sinnillä loput. Ja niin se vaan sitten menee.

Eilen ei tosin mennyt, kun lähdin suurieleisesti kiertämään Pyhäjärven lenkkiä ja lesoin lähteissä vielä että "ei se oo ku hei nelkyt kilsaa". Joo. Siinä kohtaa kun takarengas alkaa olla tyhjä, reisiään ei enää tunne ja pitäisi vielä kiivetä ylös Pyynikin harjulle, nälkä kurnii ja matkaa on tehty vasta 26km, on pakko myöntää tappionsa. Jätin pyörän keskustaan ja jatkoin nolosti matkaa bussilla.

Siinä kun oottelin bussia keskustorilla (hei, tajusin sentään ottaa kypärän pois päästä) trikoissa ja ah-niin-hyvissä-treenikengissäni (Conversen tossut, voisiko Consseja saada treenikengiksi? Mainosmies hei? Sponssaa mua?) sain onneksi vaan ihan vähän hitaita katseita. Mutta mitäpä siinä. Aattelin vaan päässäni että muahaha, minäpä ajoin just 26 kilsaa mutareittejä, mitä sää teit senkin tuijottaja!

Ai niin! Näin tänään vilkauksen verran mun kuntotestien tuloksia! Ergometrin mukaan mää oon erinomaisessa kunnossa, wuhuu! Ja pari huutomerkkiä!! Maksimisykereeniä pitää lisätä, mutta siinä se. Tuli ihan hitsin hyvä mieli.  Mitä siitä että siinä lapussa sanottiin myös että oon erittäin ylipainoinen :D

Mää oon läski ja erinomaisessa kunnossa!

Kommentit

tiiti
ite puin

Jee! Musta toi "Mää *täytä oma treenisi tähän* tänään, mitä sää teit, kyylä?" vois lukea siinä mitalissa. Pitää vaan muistaa tehdä tarpeeksi iso mitali.

sanumaria

Sellanen mihin vois vaihtaa tota *täytä oma treenisi tänään* kohtaa! Tuotekehitä jo nainen!

allie (Ei varmistettu)

erittäin ylipainoinen? en usko! mä yritän päästä joskus vielä samaan ton kunnon kanssa :)

sanumaria

allie: tää olikin tällanen reipas yleistys BMIn kautta ;)

pahatapa (Ei varmistettu)

Oot inspis!

sanumaria

awww, kiitos :)

Yks vaa (Ei varmistettu)

Tulipahan tuosta mieleen tottatosiaan. Eräs ystäväni joka jaksaa muistuttaa että alle 120 kiloset punnitaan neuvvolassa polkaisi fillarilla mökiltä kotiinsa. Mökki oli Kouvolan paikkeilla ja silloinen koti stadis. 170 kilsaa. Lähinnä oli kuulemma tylsää, ei raskasta. Kunto on se jolla on väliä, ei kilot.

sanumaria

On niillä kiloillakin väliä. Mutta kunto ei ole välttämättä kiinni kiloista :)

SuviH (Ei varmistettu)

Ihana Sanu, oikee asenne &lt;3
Meidän M on BMI:n mukaan ylipainoinen, että se siitä mittarista ;-)
Peili on se mikä määrää: sit kun oot siihen tyytyväinen niin kaikki on hyvin! Tietty, jos painoraja tuntuu hyvältä motivaattorilta, niin mikäs siinä :-)

Sä saat sit tammikuun jälkeen pitää mulle sikareenit, käyks? :-)
Mä haluun kans et joku huutaa mulle että "meneemenee", M ei oikein sitä osaa...

sanumaria

Voin pitää, ihana Suvi <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.