Mahapussihousut

Tajusin just, miksi moni lopettaa liikkumisen kun tulee raskaaksi. Kyse ei oo ehkä laiskuudesta, vaan siitä että ei löydy housuja. Alan kohta olla itse siinä pisteessä että olemassa olevat treenitrikoot alkavat ahdistaa pahasti vyötäröltä, vaikka muuten olisivat hyviä. Topeissa ongelma ei ole niinkään iso, sillä tilavia paitoja kyllä löytyy (viimeistään sitten plussaosastolta). Mutta ne mahapussilla varustetut treenihousut. Mistä ihmeestä mä löydän sellaiset? Sisäpiirin vinkkejä?

Aikasen tympeetä jos jossain kohtaa pitää oikeasti jättäytyä salilta pois siksi, että ei oo housuja mitä siellä käyttää.

Kommentit

sanumaria

Vois käydä samalla kierroksella ja alkaa painostaa niitä :D Nettikaupoissakin on kyllä jotenkin tosi hintsusti, tai en vaan tiiä sitte oikeita kauppoja... Mutta pitää ehkä jossain kohtaa jatkaa etsintää, viimeistään sillon kun ne nykyiset ei enää mee päälle.

sanumaria

Kiitoksia! Käyn kurkkaamassa mitä löytyy!

Elina U.
Lentoaskeleita

Hei tsekkaapa henkkamaukan ihan tavallinen treenivaateosasto! Minä ostin sieltä omani (ja käytän niitä edelleen kotihousuina). 

sanumaria

Niissä on se vyötärö vyötärön kohdalla, ja haluisin sellaset missä on se mahapussi.

Kanelibasilika

Stadiumista (muistaakseni..) sai vielä ainakin jokin aika sitten sellaisia tosi ohuesta kankaasta tehtyjä joogahousuja, joissa vyötärö on sellainen tosi leveä "kaksinkerroin oleva" nauha, joka ei kiristänyt sitten yhtään ja venyi vaikka kuinka! En ole (muun kuin normaalin) massun kanssa testannut, mutta kuvittelisin, että hyvin vanuisi isommankin vatsan päälle - ja mukavat treenihousut ovat muuten :) ja nää oli siis sitä niitten halpismallistoa btw..

sanumaria

Täytyy pitää silmät auki noitten varalta, niitä on joskus henkkikselläkin ollut tosiaan kun nyt muistelen. Stadiumiin siis vierailulle!

KaarinaK (Ei varmistettu)

Tamperelaisena käyppä Piruetti nimisessä kaupassa (muistaakseni kauppakadulla?) Löytyy just noita Kanelibasiligan kuvailemia roheella vyötäröllä olevia jumppapöksyjä useempaakin mallia. Itse persjalkasena olen teettänyt heidän valmiista malleistaan lyhyemmällä lahkeella paritkin housut ja vielä ihan kohtuu hintaan. Ehkei tuo mahapussin lisääminenkään olisi mahdotonta? Kotimaisena valmistajana saattaisivat vaikka huomata tässä selvän markkinaraon?

KaarinaK (Ei varmistettu)

Itseasiassa heillä on yhdet äitiyshousut jo mallistossakin...

sanumaria

Piruetissa en oo vielä ehtinyt käymään, ja sain kaverilta saman vinkin. Lisäksi vinkkasi Miatuotteesta, joten tarvinnee käydä molemmissa tutkimusmatkalla :)

FFFifi
Fitness Führer

Piruettia tulin vinkkaamaan minäkin, mulla on kans sieltä housuja, joissa on "taittovyötärö".

Marsublog

H&M:n housut missä on kaksinkertainen, taitettava vyötärö.

Marsublog

Siis sieltä normaalilta, ei mammapuolelta.

sanumaria

Nyt siellä näkyi vaan niitä tavallisella vyötäröllä. Toisaalta siellä vaihtuu mallistot niin äkkiä että ehkä parin viikon päästä on jo noitakin tarjolla. 

Nina Enroth

Mä oon treenannu H&M:n äitiysosaston mustilla trikoilla ja lökötrikoilla. Mahapussi molemmissa, lököversioissa oon yleensä pitäny sitä pussia käännettynä alas. En väitä, että niissä olis mitään teknisiä ominaisuuksia, mutta peittää koivet ja pakin. Hinta hyvä, muistaakseni jotain kympin ja kahden välillä.

sanumaria

Tampereen HM ei tarjoo noita :(

Nina Enroth

Interwebistä? Nää on ne tiukat ja nää ne lököt. Mulle ainakin sopi sama housukoko kuin normihousuissa normikropalla.

sanumaria

Kiitos, pitää jättää noi välilehdille auki ja pistää tilaten tässä huomenna. Kattelin tänään henkkiksellä jotain leggareita ja ne oli sellasta materiaalia mistä kuultaa läpi kun kumartuu :D

Nina Enroth

Juu siis ei mitään laatutakuuta! Mä otin nää kun en halunnut panostaa tilapäisvaatteisiin paljoa. Tavalliset pitkät topit noiden kanssa on ollut ihan ok kombo. Ja mustat alkkarit! :D

Unska (Ei varmistettu)

H&M:n nettikauppa? :)

sanumaria

Nettikaupat toki on olemassa, mutta kun pitäs hiplata :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.