Mainosvalitusta, osa 2

Sinällään mulla ei oo mitään mainoksia vastaan (adblock I love you), onhan se kiva että Lily pysyy pystyssä kun mainostajat antaa rahhoo. Mutta joskus ei vaan pysty:

Kirjoittaisin lisää, mutta en pysty kun silmistä vuotaa verta.

Kommentit

FFFifi
Fitness Führer

Jep. Ja ne kahvikonepyörylät...aamulla luulin jo, että Marietta oli pistänyt palstalleen uuden ilmeen kehiin, ja vähän ihmettelin kun se ei vaikuttanut sen tyyliseltä ja sitten vasta tajusin että mainoshan se siinä :P

sanumaria

mulle tyrkytetään tota arabiaa koko ajan, onneks se on aika vähän rasittava.

minna

Adblock on parhautta. Tulee aina tosi outo silmät-vuotaa-verta-pää-räjähtää -olo, kun menee sellaiselle koneelle, jossa sitä ei ole käytössä. Tai jotenkin, kun elää netissä mainospimennossa, tulee niiden määrä välillä tavallaan yllätyksenä.

nansk

Joo, tai kun selaa lilyä kännykällä niin BOOM, niitä on joka paikassa! Tai muitakin sivuja... Adblock on loistava.

Jemina
No Sex and the City

OHO! Totta tosiaan, onneksi on adblock - en nimittäin ollut tällaisen mainoksen olemassaolosta edes tietoinen. Ja joo, ei ne mainokset itsessään välttämättä mitään... Mutta tämä on kyllä todella, todella brutaalin näköinen sellainen.

sanumaria

Tavallaan jo harmi, kun toi tausta itsessään on jees ja raikas, ja banneri on jees ja kiva, mut yhdessä = aiaiaia silmät sattuu.

Unia

Silmiin sattuu jo muutenkin ja sitten vielä kaikki! nuo! huuto!merkit! Liekö käynyt kellään tätä mainosta tehneellä mielessä että liika huuto!merkkien! käyttäminen yleensä on lähinnä ärsyttävää ja vie niiltä tehoa. (Sama pätee myös caps lockiin jota luojan kiitos ei tähän ole enää menty työntämään.)

...taidankin asentaa sen adblockin koneelleni just nyt.  

TiinaMariN.

Joo, ärsyttää. Luulin että Lilyssä oli joku bugi kun mainos sotki blogien tekstit! Boikottiin koko Tjäreborg!

Toimitus
Toimitus

Moikka Tiina, ja muutkin joiden silmissä on tuntunut kipua: Tjäreborgin mainostapetin asemoinnissa (suomeksi: siinä miten se näkyy saitilla) on tapahtunut virheitä, ja sen vuoksi tapetti on näkynyt joissain blogeissa tekstien taustalla. Se ei siis suinkaan ole ollut tarkoitus vaan moka. Ongelma on nyt korjattu. Pahoittelemme aiheutunutta verenvuodatusta.

sanumaria

Pääasia että on korjattu :)

TiinaMariN.

Kiitos, ihanat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.