No miksei se soita jo?!

Mä en muistanutkaan miten vittumaista se on kun tapaa jonkun josta voisi tykätä ja sitten ei tiedä että tykkäiskö sekin ja miten sitä sitten kyttää puhelinta muka sillai "no ei mua kiinnosta" ja sitä puhelimen piippausta vaan ei kuulu. Viiden minuutin välein on varma ensin että kyllä se ilmottaa itestään ja sitten on varma että no ei siitä mitään kuitenkaan kuulu. ARGH. Siitä on niin pitkä aika kun oon päässyt pussailemaan että voisko se nyt soittaa ja vois nähdä ja sitten vois nähdä uudestaan ja ehkä pussailla. Että voisko se kuitenkin jo soittaa?

Ja hei, miksei miehet osaa lukea ajatuksia, kuinka tyhmiä ne on? Oon koko päivän nilkuttanut kotona kun on vähän krapula (oho, oltiin tyttöjen kaa baarissa eilen) ja hajotin alkuillasta kotirappusissa nilkan. Krapula ei siis ole syy nilkuttamiseen, mutta eikö se poika olis voinut lukea ajatuksia ja tulla keittään mulle kahvia? Sen sijaan sitten olen maannut peiton alla noin iltapäiväneljään, lukenut intternettiä läpi ja tuskaillut tota soittamisasiaa. Että eikö sen pitäis ottaa yhteyttä kun mää en uskalla enkä kehtaa?

Mutta sain mä kodin sentäs melkein kuntoon, kattokaa vaikka:

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Soita ite :)

Candy Cotton
Serendipity

uaaaa, mä vihaan tota tunnetta! :D Mä todella toivon että se soittaa, ettei mun toivo miehiin mene ihan kokonaan... 

sanumaria

Vierailija: en mää kun mä haluun että se soittaa, kun sitten tietäs että se oikeesti haluaa nähdä. Eikä vaan sitten kehtaa olla sanomatta että ei kun mää ehotan jotain.

Candy Cotton: ehkä se auttaa kun muutkin toivoo kun vaan mää :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Voit kääntää ton toisinkin päin: ei se, kun se haluaa tietää, että... ;) Mutta tiedän tunteen, on kivempi olla se, jolle soitetaan. Älä kuitenkaan anna hyvän mennä ohi vaan siks, että molemmat jäi odottelemaan...

Laura Pollari
Laura de Lille

Mä oon samoilla linjoilla ekan kommentoijan kanssa. Soita ihmeessä! 

Saara AK's

Nyt se luuri kouraan vaan! :) Jos itse haluaa jotain, on itse toimittava. Entäs jos sulla olis nyt mahdollisuus saada ihana mies omalla aktiivisuudellas? Jos se ajattelee samalla tavalla kun sä?? Ja sit kun molemmat pohtii tahoillaan, koko homma menee ohi. Mä haluun ravitsella sua, ja vähän muitakin ketkä ei tohdi itse olla aktiivisia..

Mun rakkauteni olis mennyt ohi, jos olisin tuudittaunut odottamaan. Itse asiassa ilman rohkeutta se ei olis tullut lähellekkään. En viitsi kirjoittaa strooria siitä tähän, koska se ei ole kovin romanttinen ja ihana tarina, vaikka lopputulos on mitä parhain.

sanumaria

Vierailija, Laura ja Saara: Kiitos kannustuksesta, mutta mää nyt silti oon nynny ja ootan. Koska näissä on käynyt sillai mun kohdalla että kun kuvittelen että hei saattais sitä kiinnostaa ja sit soitan tai laitan viestin niin ei sitä sitten ookaan ja äh ja tulee paha mieli. Tiiän tiiän tiiän nynny mikä nynny. Mutta jos nyt hetken ootan ja sit alan pohtia sitä rohkaistumista.

Roosa
Mangomalen

Mä kannatan sanumariaa ja sanon: älä soita!

Koska tietenkin se soittaa, jos se on kiinnostunut. Jos soittoa ei ikinä kuulu, se tuntuu pahalta, mutta ainakin japanilainen ajatus kasvojen säilyttämisestä tuo lohtua.

Vierailija (Ei varmistettu)

MIksi se "tietenkin soittaa jos on kiinnostunut"? Onhan sanukin kiinnostunut, muttei suostu soittamaan houkuttelemallakaan.. Miks miehille aina jää toi paine, en tajua. Mutta ite soitanki jos kiinnostaa, enkä oo vielä joutunu katumaan.

sanumaria

Se tietää että musta olis kiva nähdä uudelleen. joten on aika simppeliä että jos se soittaa niin sekin haluu nähdä. Jos ei, niin eipä tarvi sitten miettiä.

Candy Cotton
Serendipity

En mä vaan soittais. Tai näin mä aina vannon ittelleni, kunnes iskee ikävä ja soitan ja sit v*tuttaa entistä enemmän. Älä soita. :D

sanumaria

Ei mulla nyt mikään ikävä ole, kunhan olis kiva että kun kerrankin osuu mukava tyyppi netistä kohdalle että sen näkis uudelleen (niin että sekin haluaa nähdä, enkä vain minä).

Saara AK's

Jaa, että ei kannata soittaa.. Ajattelette varmaan, että kyllähän sen miehen/pojan nyt jo pitäis olla ihastunut/rakastunut ja into piukassa soittaa perään? Olettehan jo tuoneet oman valloittavan persoonanne esille, niin tottakai siitä alkaa saman tien suuri lovestory jos on alkaakseen.

Jokainen varmaan tietää mielikuvan liehittelevistä miehestä, jotka piirittävät naista kunnes saavat hänet kiinnostumaan. Ja oletuksen siitä, että miehet iskee naisia. Ja moni mies tekeekin näin.

Mites naiset sitten? Naiset istuvat nurkassa odottelemassa, jos se hyvännäköinen komistus tulisi ja iskisi hänet. Odottavat sen miehen lukevan ajatukset ja ymmärtävän sen pienen silmäpelin sekä flirttailevan virnistyksen. Ja sitten ihmetellään kuinka ihmeessä mä en ikinä löydä ketään..

Sorry, en halua pahoittaa kenenkään mieltä. Tää oli todella kärjistetty kirjoitus, jonka tarkoitus ei ole väittää, että sanumaria tekisi juuri näin, mutta varmasti moni juuri näin tekee. Itsekkin syyllistynyt tähän, kunnes opin tekemään toisin. Tottakai omalla aktiivisuudella joskus saa päihinkin, mutta mitään ei saa jos mitään ei tee!

sanumaria

Saara AK: mä en ajattele että mies olisi mitenkään ihastunut/rakastunut HETI. Mutta musta olis kiva (näitten kaikkien oikeesti paskojen juttujen jälkeen mitä ittelle on osunut kohdalle (ja trust me, kaikkia en ole kirjottanut edes tänne)), että joku jonka minä haluaisin nähdä uudelleen (en mennä heti naimisiin, vaan vain nähdä) haluis kanssa nähdä ja osoittaisi sen viestillä. Kokemus kun on osoittanut, että jos jätkästä ei mitään kuulu, sitä ei kiinnosta.

sanumaria

Noni, pistin viestin että nähdäänkö tällä viikolla. Takas tuli että joo on tällä viikolla kiire ja viikonlopunkin menossa. Ahaa, no eipä sitten mitään. En tasan laita enää mitään viestiä sinne suuntaan. En, vaikka kuinka uskottelisitte että pitää.

Luminosa

Mutta negatiivinenkin vastaus on parempi kuin epätietoisuus?

Niin mä sen ainakin ajattelen. Ei tarvitse miettiä omassa päässään juttuja, kun saa varmistuksen suuntaan tai toiseen. Mähän päätin tuossa joku aika sitten, etten enää ole se superaktiivinen osapuoli näissä jutuissa. Se päätös on pitänyt aika vaihtelevasti.

Mutta joo, ei kannata enää laittaa viestiä. Kyllä se sit ilmoittaa, jos ei oo enää kiire. :P

sanumaria

musta on kivampi oottaa sitä puhelua ja sit viikon oottelun jälkeen todeta että noh, se oli mitä oli, enpä oikeestaan ees muista miltä se näyttää. kun ite pistää viestiä ja jännittää sit miten siinä käy. se on se kasvojenmenetys mistä Roosa puhui.

susa

"Koska tietenkin se soittaa, jos se on kiinnostunut."

ei se aina automaattisesti soita. vietettyäni illan nykyisen poikaystäväni, silloisen mitä tää nyt on -pojan kanssa ei kuulunut mitään soittoa. EI MITÄÄN. pistin sitten itse tekstiviestiä perään ja nähtiin ja siitä alkoi juttu kehittyä.

kysyin myöhemmin (toim. huom. melko katkerana), että miksi herra itse ei soittanut. että enkö kiinnostanut. "kyllä sä kiinnostit, mutta en mä ikinä uskonut, että mulla olisi mahdollisuudet suhun." sitäkin ujostutti, ihan samallalailla.

ei tää maailma aina ihan mee niin, että jos miestä ei kiinnosta, se ei soita. joskus nekin epäröi ja ylianalysoi.

mutta myönnän, on se kivempi olla se, jonka perässä juostaan kuin itse yrittää. ei ole mitenkään kiva heittää omia tunteitaan ja haluaan nähdä ilmoille, kun toisen fiiliksistä ei tiedä juuta eikä jaata.

tsemppiä sinne! ainakin sulla näyttää olevan niin maailman ihanin koti. ei noin ihanaan kotiin kannata tuodakaan vieraaksi typeriä miehiä, joita ei huvita nähdä, soittaa, tekstata tai vuorovaikuttaa ollenkaan.

sanumaria

Se on kyllä totta, se olis kuitenkin vaan sotkenut mun sohvan kaljalla tai jotain.

herra nimetön (Ei varmistettu)

mukava blogi,ilo lukea ja kaiken kruunasi upeat kuvat

sanumaria

Kiitoksia :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.