Olen nainen, saan muuttaa mieltäni ja olen silti oikeassa

Etkaisäänymuavarte

Ootteko te ikinä vannoneet jotain että "no en sitten ainakaan varmasti ikinä" ja huomanneet rikkovanne lupauksenne myöhemmin? No minäpä olen. 

En ikinä kyllä juo kun tätä makeinta päärynäsiideriä. Punaviini? yök. Jepjep, tänä päivänä otan mielummin lasin punkkua kuin 6 makeaa siideriä.

Sinihomejuusto, hyi yök. Voisin vetää puoli kiloa päivässä, se on vaan niin hyvää shittiä kuulkaa se sinihomejuusto.

En vaan tykkää juosta. Pakko myöntää, äsken se oli ihan kivaa.

En kyllä juokse, siellä on kylmä. No äsken kävin. Oikeen pistin sellaset mummonastatkin, etten kaadu. 

En tasan pistä mitään juoksutrikoita ikinä. Jepjep.

En mee ikinä hiihtämään vapaaehtoisesti. Äiti lupasi lainata sukset ens viikolla. Että se siitä sitte.

Kommentit

minessan (Ei varmistettu) http://iamstrongerthanthat.blogspot.fi/

Näitä löytyy iteltäki varmaan aika paljon :D Toi "en enää ikinä hiihdä" on kyl yks sellanen, josta meinaan pitää kiinni niin pitkään kuin mahdollista ;) Saa nähdä, joudunko joskus syömään sanani sen suhteen. Liikuntajutuis on muutenki syöty sanoja täs kuluneena parina vuotena vaikka kuinka paljon.. :D

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Mä ajattelin varoiksi että höpisen koko ajan hiihtäessäni että "onpa kyllä kamalaa paskaa" ja huutelen vastaantulijoille että "en mä oikeesti hiihtäis mutta kokeilen nyt vaan". Ehkä se toimii?

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Elämäni motto on ollut jo pitkään se, että ihmisellä on hyvä olla periaatteita, mutta ei yhtään sellaista josta ei olisi tarvittaessa valmis luopumaan.

Olkoon sitten jonkun mielestä sanasyöpöttelyä tai takinkääntöä. Minusta se on viisautta. Mikään ei ole murheellisempaa kuin omiin periaatteisiinsa tukehtunut ihminen.

sanumaria
Etkaisäänymuavarte

Oon vieläkin vähän epävarma siitä että miten hyvä idea toi hiihtäminen olis. Jos nyt ensin kävis tasamaalla kokeilemassa :D Mulla on niin pahat lapsuustraumat hiihdosta että pistää epäilyttään...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hiihtäminen, laji jonka haluaisin aloittaa. Autottomalle vain hankala laji, jos latu ei ala takapihalta. Mutta vielä joskus! Ja nimenomaan tasamaalla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.