Omapa on ihoni

Se on nyt vissiin syksy, kun lehdet putoo ja vettä sataa ja kaikkia ottaa päähän. Mutta ei se mitään, mä otin kylkeen. Kuvan. Se ei tasan putoa mihinkään.

Siinä on ja pysyy. Pahoittelut suuresta määrästä paljasta kylkiläskiä (on muuten kätevää olla olemassa, luultavasti olis sattunu vielä enemmän ilman pehmusteita). Perintö tais kyllä mennä tässä...

Tatuoinnit, mitä mielipiteitä teillä on niistä?

Kommentit

tiiti
ite puin

Mielipidet tatuoinneista on, että mun mielestä rumat on rumia ja hienot on hienoja. Toi on semmonen hieno.

tiiti
ite puin

Jotenkin muuten tulee aina semmoinen todella onnistunut olo, kun typoaa heti ensimmäisessä sanassa.

Rhia
Evil Dressmaker

Mun mielipide on aika sama kuin tiitin, hienot on hienoja jne. Tämä on hieno. Esimerkki rumasta tatuoinnista: naisella kirjavanvärisiä peniksiä roikkumassa kaulakorun tapaan decoltee-alueella. Ja sellainenkin tatuointi on oikeasti olemassa, oon nähny kuvan tatskalehdessä.

sanumaria

Tiiti: se on nyt aamu, ei kantsi ressata. Aina voit tulla mun aktivariaattiin sitten vertaistukiryhmään.

Rhia: ei veljet mikä mielikuva :D Tietty jos olis asciipenis niin olisko se parempi?

Mari K.

Mä pidän tatuoinneista ihan ylipäätään, ja varsinkin sillon kun ne on jotain yksinkertaisia ja korumaisia. Mulla on itelläni 2 tatuointia ja tarkotuksena ottaa vielä AINAKIN yksi, ellei kahta. Tällä hetkellä on vasemmassa nimettömässä "love" -teksti (omaperäistä<3), koska mää en koskaa mee kihloihin tai naimisii enkä siis saa ikinä sinne sormusta (:::D). Ehkä mää tatuoin sitte vaikka äärettömyyden merkin sinne nimettömän toiselle puolelle, kun löytyy "Se Oikea". Joo ja sitte mulla on ihan tosi pelkistetty sydän tuolla niskassa. Siitä on kuvakin:

110814487.jpg

Musta ne on kivoja. Pieniä ja kauniita ja helppo piilottaa, jos tarvis. Tarkotuksena olis vielä ottaa tohon rintakehään lähemmäs olkapäätä mein tytön kämmenen jälki. (:

Whilen
Orastus

Rakastan tatuointeja - tiiti aika lailla tiivistikin millaisia. Haluaisin niitä vielä paaaaaaaaljon lisää, mutta niitä alkaa olla jo melkoisesti.

VierailijaEiffel (Ei varmistettu)

Tatskat on jees, jos ne sopii kantajallensa eikä ole über-sen hetken juttuja. Näistä übereistä mainittakoon piikkiaita käsivartta pitkin.

Mä haluaisin myös, mutten tiedä mitä ja minne! Kiehtoo ajatus että ottaisin jonkun, jolla ei oo mitään syvempää merkitystä, mutta joo.. minkä ja mihin? VOIH.

Kerrotko vielä, mitä tuossa lukee.

ps. mitkä kylkiläskit, mitä sä sekoilet??

sanumaria

Siin lukee että "Sydän lyö kuten aina". Sillai faktan toteamista :D (Ja on niitä kylkipehmusteita, pitää olla! Muuten tulis tikkuja sormiin liian tiukoista lihaksista mitkä on tulla alla).

Go With the Flow

Oih rakastan tatuointeja. Tosin vain silloin, kun ne sopivat kantajilleen ja niillä on joku merkitys.

Itselläni tulee varmaan miljoona kuvaa tulevaisuudessa. Ainakin ase lonkan kohdalle roikkumaan ja tekstiä nilkan ympärille. Ja kaikkea muuta kivaa!

Rhia
Evil Dressmaker

hmm... en tiiä oisko se ascii-penis sitte parempi tatskana... ehkä se ei ois niin hirveen ruma. Löysin muuten kuvan semmosesta penis-kaulakorusta, tää ei taida olla ihan se sama minkä näin lehdessä, mut hyvin samantyylinen kyllä. Klikkaukset omalla vastuulla  http://4.bp.blogspot.com/-wG6cig4pdz0/TZUompp6QLI/AAAAAAAALKM/Jk_Wk6jLycc/s1600/32.jpg

VierailijaEiffel (Ei varmistettu)

Hei upee teksti! Toi bumm bumm bumm varsinkin. MUTTA mitä kun joku (kaukainen) päivä kuolet? Hmmmmm. Pitäisikö laittaa joku lisäys "Sydän lyö kuten aina, paitsi kun kuolen"? Yes, no?

sanumaria

Sitten se menee ironiasta se. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.