Oonko mä perhebloggaaja? Pohdintoja kategorisoinnista

Ei varmaan oo mennyt ohi tuo etusivun uudistus ja uuden Perhe-kategorian esittely (palautetta voi antaa vaikka täällä). Äkkiseltään arvioituna suurin osa perhebloggaajista on innoissaan, koska nyt on omat tagit niille perhejutuille. Ja niin, oonhan mäkin siellä Suositeltua sisältöä-leimani kanssa. Tuolla ihan alavasemmalla nääs. 

Aluksi kun kuulin että tää kategoria tulee, olin aika innoissaan. Lähinnä siksi että aattelin että no nyt ne "katsokaa vauvani kakkasi" ja "katsokaa imetän"-jutut eivät tuki sitä ensimmäistä etusivun osiota, joka oikeastaan pitäisi olla pyhitetty mun mielestä "katsokaa mun hieno paita" tai "katsokaa tein smoothien ja treenasin"-jutuille. No jos nyt tägää vauvapostauksensa hyvinvointiin niin siellähän se yhä sitten on, mutta on niinkon oma lokero mihin suurinosa näistä tän alan jutuista menee. Which is great.

Mutta nyt sitten aloin pohtimaan että hetkinen, mut just lyötiin kategoriaan perhebloggaaja. Musta se, että mulla on perhe ei tee musta automaattisesti perhebloggaajaa. Jos mää satun kirjoittaan juttuja vauvoista tai perheestä, ei se vielä tee musta perhebloggaajaa. Siinä tapauksessa, että joku pitäisi asetta ohimolla ja pakottaisi kertomaan mikä on blogin kategoria (suhteellisen usein näin vois käydä, oon kattonut aika paljon Netflixistä poliisisarjoja ja harva se päivä asetta pidetään jonkun ohimolla), niin sanoisin että "yleinen whine, oma tylsä elämä (sis. joskus perhe, joskus käsityöt, joskus ruoka, joskus reissut) ja kiukun purkaminen". Mutta onko se? Aattelinkin nyt kysyä, että mihin kategoriaan te jotka tätä luette niin tunkisitte mun blogin? Jos jotain, niin nään tän sellasena old school nettipäiväkirjana. Ootteko samaa mieltä?

Kommentit

Vau mikä vauva!

Hehe, mä itse asiassa ehdin miettiä, että ootko sä jotenkin "ilmottautunut" perhebloggaajaks kun pyörit siinä suositelluissa perheissä! Tai kun itekään en oo mieltänyt tätä sun blogia perheblogiks, vaikka sulle sattukin tupsahtaan pari lasta. Jos esim nopeesti vilkasee syys-lokakuun postauksia, niin niistä ehkä 6-8 on nimenomaan vauvajuttuja ja kaikki muut sit muita. Ja toki perheblogeissakin kirjotetaan muusta että ei sillä, mut satunnaiset jutut perheestä ei ehkä vielä tee blogista perheblogia. Onks nyt tarpeeks monta kertaa mainittu perheblogi?

Mut mulla varmaan on perheblogi, mut saa vaihtaa siihen karuselliin kyllä ;D

sanumaria

Mä itseasiassa en oo vastannut vielä meiliin jossa kysyttiin että saako mut pistää siihen suositeltujen nauhaan pyöriin... :)

sanumaria

Ilmotinkin, yllätti vaan kun ilmaantu blogi sinne vaikka en sanonut että joo on ok että pistätte. Jäin siitä pohtimaan tuota kategorisointia.

sanumaria

Joo, siinä oli erheellinen sanamuoto. Hitto kun ei voi editoida..

Mun täytyy sanoa, että mun ensimmäinen ajatus kun näin tän blogin perhekategoria karusellissa oli vähän sellanen epäuskonen "ai mistä lähtien toi on ollu perheblogi??" 

Että mulle ei ainakaan ekana susta tulis mieleen sana perhebloggaaja :) 

sanumaria

Enemmän ehkä sellanen "sertifioitu valittaja"-blogi? :D

heta margareta
Viinillä

Hmmm, ehkä toi sun banneri voi olla vähän harhaanjohtava, mikäli et halua identifioitua perheblogiksi, koska kuitenkin  4/8 ruutua liittyy teidän beibeihin... Miten sitten luoda whinea kuvaava banneri, sitä en tiedä :D

sanumaria

Joo se on ehkä hieman harhaanjohtava, mutta mulla on selitys! Tyttöjen kuvat oli paljon söpömpiä kun mun. :D

Toimitus
Toimitus

Pahoittelemme varaslähdöstä tuon Perhe-täggäyksen suhteen ja otamme blogisi tuolta karusellista heti huomenna aamulla, kun digivelhot kaivautuvat tänne koloistaan! :)

sanumaria

Ei niin vaarallista, itekin piti vähän pohtia että mikäs blogi tää ny onkaan. Kiitos siis pohdinnan herättämisestä ;)

Toimitus
Toimitus

Oli blogin kategoria mikä hyvänsä (tai ei ollut kategorisoitavissa), Etkaisäänymuavarte on huippu juurikin sellaisena kuin se on! <3

Veela (Ei varmistettu) http://epaluonteenomaista.blogspot.fi

Ehdotan kategoriaa Tyypit (hyvät).

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.