Osastolta päivää

Toiset pääsee vähän nopeemmin kotiin kun toiset, me taidetaan olla niitä vähän hitaampia. Päivät menevät nukkuessa ja ihmetellessä, ja vauvoja sylitellessä. Meuhka ja Veuhka ovat vähän erityistarkkailun alla kun ovat niin pienikokoisia ja vähän ennenaikaisia, ja ollaankin täällä sillai vähän hajasijoitettuna. Mää ja Veuhka lepuutellaan osastolla ja Meuhkaa pidetään tarkkailussa lasten teho-osastolla (joskin se kyllä taitaa sieltä päästä karkaamaan piakkoin tänne suuntaan). Molempia pidetään sylissä ja ihmetellään että voi veljet ne on pieniä. Että vissiin ihan normaalisti kuitenkin kaikki menee.

Ylärivin oravanpoikanen on siis Meuhka ja alarivin kurkipotkuninja Veuhka. Että morjensta vaan kaikille. 

Itsehän oon elämäni kunnossa, paitsi alkaa elämä käydä vähän tylsäksi osastolla. Onneksi täällä on erinomainen ruokahuolto, aivan mahtavat kätilöt ja sänky, jonka pääty nousee ja laskee napista painamalla. Ja ei mulla mikään kiire oo mihkään, oon kuullut huhuja että ulkona on kuuma.

Kommentit

Maisteri (Ei varmistettu)

<3 <3

Veuhkalla on komeet sukat! Ja hyvä pose :)

Cpop

Oi, ei oo tullu kytättyä blogia! Onneksi olkoon! (:

Ihania pieniä! Meidän nappula oli kanssa vähän alle 2,7kg pienokainen ja voi juku sitä ihmettelyä. Vaatteet ne vasta kivoja onkin kun 50 kokokin aluksi pyöri päällä!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No en kestä <3 mun sydän on ihan sulaa täällä <3

Eerika
Bättre liv

Oi Meuhka ja Veuhka <3 <3 <3

MinEna
Kasvukäyrillä

Mitä ihanuuksia! <3 onnea koko perheelle ja Meuhkalle ja Veuhkalle tervetuloa maailmaan! :)

KatiR (Ei varmistettu)

Oih :) Meuhka ja Veuhka ♥ Noi VTOn keinutuolit on tuttuakin tutummat vuodelta 2005. Se tarina ei päättynyt onnellisesti. Sitä ennen ja sen jälkeenkin on osastolta myös hyviä muistoja :) Kerro Outi-hoitajalle terveisiä VTOlle jos törmäät, muistaa meidät varmasti! Ihanaa että teillä on kaikki hyvin ♥

Julia Thurén
Toimitus

Oiiih! Nuo ihan älyttömän söpöläisiä bebejä! <3 <3 <3

NiinaS (Ei varmistettu)

Supersuloiset Meuhka ja Veuhka &lt;3 Veuhkalla on komee pose :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.