Päivän tärkein uutinen

Mascarpone-lemon-lime!

Fazerina!

1,8l kotipakkaukset!

Lakuvaahtokarkki!

Kismet!

Kingis pekaanipähkinä!

Turkinpippuri!

Toisin sanoen, kevään ja kesän jätskiuutudet ovat julki. Joko kuola valuu?

 

Kommentit

Hear Hear!

Härreguud, totisesti valuu. Tosin jotku kuulsotaa sellaisilta innovaatioilta, että jätän ehkä suosiolla väliin.

Eniten kiinnostaa nyt toi Valion maitojäätelö-sarja. Onko se nyt sitten jonkinlaista kevytjäätelöä?  Rasvaa on ainakin aika varmasti vähemmän.

Ja miksi, oi miksi nuo Turkinpippuri-puikot on vain monipakkauksessa? Turkinippuri ja vaniljajäätelö on niin täydellinen yhdistelmä, että tuo on varmasti ihan loistava  puikko.

hanska
Heppatic

mä luin eilen maaliskuun ruoka-pirkkaa ja jämähdin siihen ben&jerrys core -mainokseen niin pahasti että lähettelin huonoa kännykuvaa siitä sivusta vaan kaikille whatsappissa. droooooooooool. en kyllä ehkä kestä esim. odottaa sitä pähkinä-mövenpickiäkään ja mmmmmmmmm voidaanko mennä jätskikauppaan?

sanumaria

Turkinpippurit on varmaan siksi monipakkauksessa että yhden syömisestä tulee vaan paha mieli :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ette sitten syö kaikkia Kismet-jätskejä ennen kuin mä pääsen Suomeen!

Hear Hear!

Tiedoksi kaikille, että suurinta osaa noista jätkeistä löytyi jo ainakin isosta ruokakaupasta! (mitään en ostanut, koska tänään oli ryttyotsainen fitnsesmimmi-päivä, olin tulosta salilta ja olin syönyt päivän kiintiöt jo liian täyteen. Oikea syy oli oikeestaan se, etten olisi saanut jätskejä kotiin kiinteänä)

Maitojäätelön ravintoarvot tietty tsekkasin ja on niissä lähes 100 kaloria vähemmän per 100 grammaa, kuin kermaversioissa.  Eli desin annoksessa oli vähän alle 70 kaloria. Laihdutusjätskiä siis, eikö? Saa syödä niin paljon kuin haluaa.

FFFifi
Fitness Führer

Oooo! Monet vaikutti tosi lupaavilta, viime vuosina on tullut lähinnä kamalaa moskaa. Tosin oli tuollakin outoja virityksiä, esim. se kaktus...

Joo, monia noista on jo kaupoissa! Mä hipelöin jo uutuus-Ainoa ja niitä maitojäätelöitä (K-supermarketissa Ainot olivat jopa tarjouksessa). Toistaiseksi jäivät kauppaan, mutta varmaan pitää se Aino Suklainen Mokkaunelma kuitenkin nyt viikonlopuksi hakea testiin, kuulostaa sen verran hyvältä. :P

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.