Parisuhdehassuuksia

Tällä palstalla on purnattu aiemmin siitä, miten esimerkiksi suunnattomasti vituttaa kun varattu ihminen sanoo viettävänsä sinkkuiltaa kun puolisonsa on yhden illan esimerkiksi työmatkalla. (Ottaa muuten jälleen päähän tuo).

Löysin lisää ärsyttävyystermistöä ja -tapahtumia.

Kaveripariskunta. Niinkun hmm. Mikä on kaveripariskunta? "Mennään yhden kaveripariskunnan kanssa leffaan." Miksi ei voi sanoa että menee parin kaverin kanssa? Eroaako tilanne jotenkin siitä että nämä kaverit sattuvat olemaan suhteessa (keskenään)? En ymmärrä, valaiskaa minua.

Maito ja ketsuppi on loppu. Melkeen aina. En oo oppinut ostamaan näitä kahta olennaisuustuotetta siten, että ne eivät ehtisi loppua. Ennen ketsuppia piti ostaa noin puolentoista kuukauden välein ja maito riitti viikoksi (kahvimaitona käytän, muuten en juo paitsi darrassa). Ärsyttää kun ei osaa. 

Unilämmön katoaminen. Sitä näkee kamalan vaivan, että lämmittää peitot ja sen oman peitonsisäistilansa illalla. JUURI kun on oikein mukavan lämmin, niin parhausihminen tulee viereen, liikuttaa MUN peittoa ja päästää kylmää ilmaa peiton alle. Ei hyvä. Ja sellainen tuplaleveä peitto ei auta, siinä vasta onkin vaivaa lämmittää mukavaksi.

"Tulkaa joku ilta kylään, pelataan vaikka lautapelejä." Parisuhdeilta toisen parisuhteen kanssa. Miksi ei sinkkuna tullut tällaisia kutsuja? Onko tämä joku siirtymäriitti? En nimittäin muista yhtään tällaisia kutsuja aiemmista parisuhteista. Ehkä mä olen vain vanha, ja seuraava kutsu kuuluu "Tulkaa ihmeessä meidän kanssa bingoon, ja ottakaa sherryä mukaan." (kuva)

 

Kommentit

Mikä siinä muuttuu?

No mä ainakin käytän tuota "kaveripariskunta" ilmausta, kun puhun jostakin miehen ystävästä, jolla on tyttö/poikaystävä, enkä ole tuntenut kumpaakaan ennen miestäni ja johonkin ollaan menossa. Ja varsinkin, jos kerron jollekin omalle kaverilleni, että mitä on tapahtumassa esim. perjantaina. Normaalisti toki puhun ystävistäni ihan nimillä ("mennään leffaan Sannin ja Pietarin kanssa...") ja toiset ystävät tietävät kenestä puhutaan.

"Mennään leffaan miehen parin kaverin kanssa." vs. "Mennään leffaan yhden kaveripariskunnan kanssa.", mun mielestä tuolla saa hieman merkityseroa puhuttuun :D

sanumaria

Niin se pointti olikin lähinnä siinä että onko siinä mitään merkityseroa ja/tai tarviiko sellasta tehdä edes?

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Olen kans törmännyt pariskuntien bondailuun johon sinkut eivät mahdu. Joissakin piireissä se on tapa ja toisissa se taas herättää ihmetystä "täh, tekeeks jotkut sitä? Ei mun piireissä.". Kun joku pariutuu niin mun piireissä se on 50-50 näkeekö sitä miestä/naista enää koskaan.

nansk

Voin parisuhteen viileämpänä osapuolena kertoa, että on ihana mennä toisen valmiiksi lämmittämän peiton alle mukaan! :D Omat jäiset varpaat sulavat aika äkkiä toisen säärissä kiinni. Eikä siihen sitä peittoa edes tarvita, kunhan vähän iholle pääsee. (Villasukat on tietty myös varteenotettava vaihtoehto.)

Inhoan tuota parisuhdebondailua. Ollaan keskenämme sellainen vittuilevahko pariskunta, niin muiden söpöstelyt ja kuolanvaihto-pidemmän-kaavan-kautta menevät vähän ärsyttäväksi. Paras keino tämän välttämiseen on se, että on mukana niitä parisuhteettomiakin ihmisiä, ettei mene tuplatreffeiksi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen joskus tuntenut ihmisiä, jotka viettävät pääsääntöisesti aikaa ihmisten kanssa, joilla on sama parisuhde ja myöhemmin sama perhestatus. Nyttemmin lähipiirissä sinkkuja, seurustelevia, perheellisiä, jotka viettävät aikaa kanssani riippumatta omasta suhdetilanteestani. Jaottelu on outoa ja yhden (tai useamman) ystävän kanssa välillä pyöritellään päitämme sekä silmiämme moiselle luokittelulle.
Käyn kaveriporukassakin pelaamassa lautapelejä, tosin harvoin. Mutta voin kuvitella, että vanhassa elämässä muutama oma kaverini olisi juurikin peli-iltaan tai muuhun ohjelmalliseen illanviettoon kutsunut jos vaan olisin sen miehen saanut kalastettua ,) Yksin ei kutsuttu.
Tuo parhausihminen on niin mainio ilmaus!

Jemina
No Sex and the City

Mulla on tapana itse asiassa jotenkin vältellä noita KAVERIPARISKUNTAILTOJA. En tiedä miksi, mutta jokin niissä tuntuu kovin vaivaannuttavalta. Silloinkin, kun kaikki osapuolet ovat tosi mukavia. Se yhdistelmä on vain jotenkin niin överi, niin... PARISKUNTAMAINEN. Yhh.

Onnekseni mulla on ilmeisen erikoisia ja huippuhyviä kavereita, kun lautapeli-illat kuuluvat täällä ihan vakiokalustoon. Porukalla, parisuhde tai ei parisuhdetta. Suosittelen - erityisesti koska lautapelien pelaaminen oman kumppanien kanssa on yleensä ihan vihoviimeistä. Ainakin jos kyseessä on jokin sellainen peli, jossa yritetään kyykyttää toisia. "Sä hyökkäsit koko ajan mun kimppuun, ja veit aina mun rahat, etkä muilta yhtään... Siis sä nukut niin sohvalla tänään!"

OMGBBQ

Meillä on lautapeleissä toisin päin, avokin kanssa nimen omaan yritetään kyykyttää toista ja lällätetään julmasti päälle (ihan rakkaudella). Yhtään vähemmän läheiselle ihmiselle en todellakaan puhuisi sillä lailla. Usein myös ollaan porukan ainoa pariskunta jonka molemmat osapuolet on paikalla, jostain syystä monet tuntuvat ajattelevan että biletettäessä puoliso on jätettävä kotiin.

Kaveripariskunta vs. 2 kaveria -tilanteen näkisin niin, että kaveripariskuntatilanteessa kaksi kaveria hengaavat siten, että molemmilla on puolisot mukana, ja tarkoitus on ainakin jossain määrin tutustua tai bondailla jossain määrin uudella porukalla. Mikäli kaikki neljä ovat suurin piirtein saman verran kavereita kaikkien kanssa (poislukien tietysti oma puoliso), on kyseessä 4 kaverusta. Kaveripariskunnan kanssa baariin meno tarkoittaa enemmän juttelupainotteista, rauhallisehkoa iltaa ja puolison sekä parin meidän kaverin kanssa baariin meno taas voi olla mitä vaan. Puolison ja parin minun/puolison kaverin kanssa baariin meno taas on siltä väliltä (siis tässä tilanteessa kaverit eivät ole pariskunta) riippuen siitä, ovatko kaverit kavereita keskenään. Tietysti mikäli ei tarvitse sen tarkemmin spesifioida voi sanoa vaan että mentiin porukalla baariin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.