Piilotettu jätskihelmi ja muita tärkeitä vinkkejä

Jäätelökioskit, nuo ensimmäisen maailman ihmisille tuskaa (ja joskus iloakin) aiheuttavat kesäisten katujen värittäjät. Jonot, väärä valikoima ja huonot vohvelit tuottavat tuskaa. Iloa tuottaa, noh, jätski. Mutta jotenkin tuntuu että joka vuosi se pallo vaan pienenee ja hinta nousee. Voi olla että kuvittelen, mutta mun mielestä 3 euroa peukalonpään kokoisesta pehmiksestä on vähän liikaa. Asiaan on kuitenkin ratkaisu, ainakin jos olet Tampereelta. Voit nimittäin unohtaa ne jätskikioskit (no ehkä Mustanlahden jätskikioski kannattaa muistaa)! Paremmuudesta en tiedä, mutta enemmyydessä voittaa Koskikeskuksen Cine Atlaksen aulassa sijaitseva jäätelöbaari. Jätskissä enemmyys on aina parempi, eikö. Katsokaa nyt tätä:

Kolme palloa jätskiä, kastikkeita, sörsseleitä ja kermavaahdon sijaan pehmistä. Annoksen saa mukaan ja hintaa jäi muistaakseni 5,60 euroa. Että ehdottomasti keskustan paras hinta-enemmyyssuhde! Ette nyt mene ja syö sitä vaan tyhjäksi että mullekin riittää.

Päivän toinen vinkki tavallaan liittyy vähän asiaa. Jätskiähkyn jälkeen kannattaa marssia Koskarin Intersporttiin ja peilata itseään sovituskoppikäytävän hoikistavasta ja pidentävästä peilistä.

Ja samalla voi ottaa nolon päivän-asu-kuvan. Kaikki on itseshopattua, ei yhtään ole sponsoroitu. Tuleekohan vielä noottia kun on Adidaksen lenkkarit ja Niken paita? Plussaa tuosta peilistä kyllä, tuli heti hyvä mieli!

 

Kommentit

christasi

On se kumma munkin mielestä, kun Laukontorin jätskikiskalle on ensin jonottanut sen 10 min, sen jälkeen oma lempparimaku on loppu ja sitten saa sen pikkuruisen jätskipallon jonka syö lähestulkoon yhdellä puraisulla! Täytyy käydä kokeilemassa sun vinkkis!:)

sanumaria

Laukontorin pehmikset on taas sitten hyviä ja hintansa arvoisia. Ei sillä että olisin kaikkia testannut. Krhm.

Pieni elämä

Mäkin oon siirtynyt ostamaan jätskikiskoilta aina niitä jumboannoksia, joissa on kolme palloa, kun eihän sitä nyt yhdestä pallosta raaski maksaa sitä melkein kolmea euroa!

sanumaria

Enempi on parempi jätskissä :D

iidami
Bambino

Ihana jatskiannos!!

Muutin just uuteen kamppaan ja olin iloisesti yllattynyt kun tajusin, etta eteisen peili on myoskin tuollainen hoikentava-pidentava. Onhan se vahan itsepetosta, mutta tuleepahan edes hyva mieli :)

sanumaria

Tavallaan se ei haittaa kun ite tietää että peili on sellanen HP (hoikentava-pidentävä). itsepetos on monesti hyvä asia :)

sanumaria

Mikäs kiska se on mikä on ollut siellä Ratinan puolella uutta siltaa? Vai onko se just se mikä ny on Laukontorilla?

sanumaria

:D Mä vähän toivoin niin! Mut täytyy tehdä tutkimusretki siis ja selvittää asia.

Siis se Ratinan stadionin kyljessä, siinä "uuden" kävelysillan tavallaan väärässä päässä (ei siis Laukontorin puolella) oleva jäätelökiska on ihan killeri! SINNE kannattaa mennä jos haluaa oikeesti nauttia jätskikioskikokemuksesta. Oikeasti, 2,5e/yksi maku, joka on VALTAVA. Kaks makua irtoaa muistaakseni 4,5e:llä, mutta jopa minä, suursyömäreiden ja sokerihiirten kuningatar, oon tullut täysin tyytyväiseks yhdelläkin maulla.

Toki kannattaa välillä käydä myös Tampereen jäätelötehtaan jätskeillä siinä The Grill:n vieressä Frenckellinaukiolla, mutta siellä on himpun korkeammat hinnat. Namnamanam silti.

sanumaria

Joko mennään jonottamaan?

Kao Kao

Älä kysy miksi mä selailen viimekesäisiä juttuja :) mut pakko kommentoida, et mä kaipaisin sellaisia euron pikkujätskejä, koska en jaksa syödä niitä isoja! Milloin niitä alkaa saada?

sanumaria

Ne pitäs kieltää lailla. Mutta osta jostain Valion tai Ingmanin kojusta töttörö, maksaa vitosen ja on pieni pallo :)

Kao Kao

Noku minä syön vain hyvää jäätelöä (pappagallon lakritsi on hyvää) niin ei oikein valio tai ingmanni uppoa.. 

sanumaria

aivan, ymmärrän kyllä :) kun pääsee jätskin makuun ei uppoo enää peruspallerot!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.