Pistemäinen syksy

Syyskuu on jo täällä, syysflunssa iski pahasti ja yhyy, aamut on kylmiä. Ja pihakoivuun iski pistemäinen syksy.

Alkaa ihan tosissaan ottamaan päähän tämä flunssa. Olen nimittäin sitkeästi harjoitellut keväästä asti puolimaratonille. Ja se puolikas juostaan noin puolentoistaviikon päästä sunnuntaina. Ja tässä kuosissa mulla ei ole sinne mitään asiaa. Pitänee toivoa että tämä hoituu tästä, eikä tarvi siirtää (eli etsiä jotain muuta puolikasta) koitosta. Sairaslomailtu on, mutta ei ihan toimettomana. Olen tehnyt yhden (1) tumpun, yhden (1) villasukan sekä tossut. Tossuja tarviin toimistolla nimittäin. Sitten olen tiitin kanssa perustanut "hei katsokaa mäkin pukeudun vaatteisiin"-blogin nimeltään Liituraitahuppari. Ei olla ainoita kirjoittajia, joten joka päivä ei tarvi mun harmaita t-paitoja katsella. Tossuja ehdinkin jo esitellä tuolla huppariblogissa, mutta katsokaa nyt kuin hienot!

Jos itse katson noita sukkia, ne näyttää viiksimursuilta. Jos taas joku toinen katsoo (eri suunnasta) niin ne näyttää hiireltä. Jolla on etutukka. Mutta hei, ihan itse tein!

Kommentit

heta margareta
Viinillä

Hahaha ihan sairaan hienot noi viiksimursutossut!

sanumaria

Ne herätti jo kateutta tänään töissä :D

hanska
Heppatic

ahaha viiksimursu.

mua ei saisi päästää koneelle enää 22 jälkeen.

mursu.

Huiput sukkaliinit!

Jos haasteilu hotsittaa, ni mulla ois sulle tuo perinteinen 10 kysymystä ja vastausta: http://www.lily.fi/blogit/maailman-valtavin-toive/vastaus-tindekan-haasteeseen. Jos ei, ni ei sitten :)

sanumaria

täytyy jossain kohtaa vastata, kiitoksia :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.