Punaherukat pilaa aina kaiken

Koska ratsastan aina blogihypen aallonharjalla (en ehkä sen ensimmäisen, toisen tai kolmannenkaan aallon harjalla mutta kuitenkin), minäkin teen erilaisia smoothieita. Tai siis pehmyeitä eli juomiloita. Yritän tehdä niitä suhteellisen usein, mutta myöskin feilaan suhteellisen usein. Harvoin onnistun tekemään sellaista sopivan makuista, ei liian makeaa eikä liian kirpeää. Syypää on aina sama. Herukat. Erityisesti punaherukat. Ne vaan pilaa aina kaiken.

Mutta tänään kuulkaa juomilojumalat olivat mun puolella. Pistin blenderiin 2 banaania, kourallisen punaherukoita, kaksi kourallista mustikoita ja vadelmia, 5 ruokalusikallista partaäijäjugea ja hyvää tuli. Yleensä tulee liian kirpeää. Sillai "suoristuvatko mun kulmakarvat enää koskaan"-kirpeää. Nyt, täydellistä. Ja mikä parasta, smoothie maistuu vähän tältä:

Kesältä, kuumilta rantakallioilta, suolaiselta merivedeltä ja Naantalilta. 

Share

Kommentit

EieiEI!!! Punaherukat ei voi pilata mitään!! Nimimerkillä joku, jonka punaherukat on syöty pakastimesta jo monta kuukautta sitten, nyyh :( 

FFFifi
Fitness Führer

JUOMILO!!!!!!

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Oi oi, nyt tuli meidän aamupalapöytään uusia suomenkielisiä sanoja. Suomenkieli-ihminen tykkää, kiitos! Mun mielestä muuten nää juomilot pilaa mustikka. Se on liian mauton, paitsi ehkä jos lisää sitruunaa. Parempi säästää soppaan tai piirakkaan. Tai kääretorttuun. Hmmm, kääretorttuun, olispa hyvää.

sanumaria

Kaikki kunnia termistä juomilo pitää kohdistaa ystävälleni Evelle :)

Aapeli (Ei varmistettu)

Jätä partaäijä pois ja lisää pari kypsää banskua, niin ei pilaa enää :D

sanumaria

Muttako partaäijä on hyvää :D

Aapeli (Ei varmistettu)

Niin on, pidä kuitenkin mielessä! Nii määki ens epäilin partaäijän poisjättämistä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.