Rahan menoa ei voi estää

Hormonihuuruisia äiti-ihmisiä lienee helppo jekuttaa. Vetoamalla tunteisiin ja turvallisuuteen saadaan myytyä mitä vaan millä hinnalla vaan. Ootteko oikeasti katsoneet ikinä mitä mikäkin vauvantarvike maksaa? Rattaat maksavat  700 euroa. Turvaistuin 300 euroa (tosin, sen nimessä oli että Transformer, niin ehkä siitä muuttuu istuimen lisäksi vaikka videonauhuri. Tai nauhottava digipoksi). Pinnasänky on 120 - 200 euroa, matkasängyn saa satasella. Sitterien aateliset maksavat jotain yli 150 euroa (ne tärisevät ja soittavat musiikkia. En tiiä teistä mutta en ehkä tykkäisi kauheasti jos mun sohva tärisisi ja soittaisi musiikkia). 

Onneksi yhden kaverin autotallissa on pinnasänky odottamassa ja toisen kaverin autotallissa odottavat tuplavankkurit. Että siinä on säästetty jo pari euroa. Enemmän ehkä säästäisi tällä mun ideoimalla versiolla sängystä, joka toimii myös rattaina:

 

Kommentit

empuska

Copywriteri kirjoittamaan tuon kombon turvalliseksi = rahhaa!

sanumaria

Totta! Vois perustaa sellasen pihistelijöiden vauvantarvikewebikaupan :D

Tyhjä

Yhdistelmävaunut, turvakaukalon ja turvaistuimen olen ostanut uutena, ja niihin sitä rahaa meni hulvattomasti. Loput ostettu/saatu käytettynä. Rahaa saa kyllä palamaan ostamalla kaiken uutena. Vaatepuoli varsinkin on sellainen, että kirppikseltä saa kerran pidettyjä vaatteita muutamalla eurolla kasan ja kaupassa maksat yhdestä 20 euroa.

sanumaria

Aateltiin että noi turvakaukalot ja istuimet hommattais uusina, mut kaikki muu vaan vanhoina. Ettei tarvi ihan tuhansia maksaa. Ja vaatteet kirpparilta :)

Kao Kao

Isyyspakkauksessa oli joskus juttu vuokratusta vaavisängystä, jota pystyi liikuttelemaan, oisko sellaiset ratkaisu teidänkin bebeille? 

http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/hyvastit-vaavisangylle

sanumaria

En tiiä tarviiko niille erikseen petiä, luulen että menevät vierekkäin siihen pinnasänkyyn (mikä siis oottaa kavereitten autotallissa)  :)

Kao Kao

Joo mietin itekin kommentin lähetettyäni että ethän sä puhunut sängyn hankkimisesta vaan kerroit että sellainen on valmiina ja toi kuva oli jo eri juttu :) mut kun täältä ei saa kommentteja pois niin se jäi tänne ilostuttamaan sun iltaa lukutaidottomista lukijoista :) :) :)

sanumaria

Kävin katsomassa linkin silti, ja onhan toi nyt hitsin kätevä systeemi (vaikka ny ei ite tarvikaan)!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.