"Sä oot kiva, mutta"

Parhaat viisiplusyksi tapaa, joilla olen saanut pakit. Näitä on vielä muitakin, mutta nää oon ne parhaat.

5. "Joo, nähdään uudestaan, soitellaan." Ja ei tietenkään soitella. Kun mies-suomi-mies sanakirjan mukaan tuo tarkoittaa oikeasti että "mä en oo kiinnostunut yhtään, en oo tosiaankaan soittamassa". Vaadin tytöille kielikursseja tässä kielessä, vähemmän sydänsuruja ja turhaa odottamista tulevaisuudessa.

4. "Noku mä en jaksa tutustua suhun ja sä kuitenkin valittaisit mun työajoista." Baareissa työskentelevät, itsetunto ja ennustuskyky on kohdallaan. Kyllähän se tutustuminen ON raskasta. Erityisesti kun on oltu kavereita aiemmin. Ja niin, tietenkin mää valittaisin työajoista, etenkin kun ne on jo etukäteen tiedossa.

3. "Sä oot niin rumakin." Ah, aina yhtä hieno tapa tulla torjutuksi. Erityisesti hienot näistä pakeista teki tietenkin se, että mitään iskemistä/halua ko. tyypin matkaan lähteä ei edes ollut.

2. "En mä halua rajottua vaan yhteen, tarjontaa on niin paljon." Mikä noissa baariolosuhteissa työskentelevissä on? Erityisesti näissä jotka on tekemisissä bändien kanssa. Huoh. Kiva että kaikki mahdolliset baarissa kinuavat menee mun ohi.

1. "Sä oot tosi ihana ja kiva, sun kanssa on kiva ja helppo olla. Mutta mä en halua suhdetta kenenkään kanssa/mä en oo niin kiva." Ahaa. No ei kait siinä sitten mitään. Näitä oli itseasiassa vaikee jakaa kun nää tuli kahdelta eri henkilöltä, mutta olivat jotenkin samanlaisia.

+1. "Joo, oli kivaa, nähdään. Viestitellään ja sovitaan." Sovitaan aika, joka siirretään miehen toimesta. Minä ehdotan uutta aikaa. Sovitaan se. Siirretään miehen toimesta. Mies ehdottaa näkemistä seuraavalla viikolla, ehdotan aikaa. Siirretään miehen toimesta. Aivan, mää tajusin jo. Ilmeisesti mies-suomi-mies-sanakirjassa tämä kun sovitaan tapaaminen ja siirretään se, tarkoittaa myöskin että ei kiinnosta.

Paskamaisinta tässä on se, että ihan pieni osa mua kuvittelee että "kyllä se soittaa sitten." Kun hei, eiköhän me kuitenkin tiedetä kaikki, ettei se soita. Ja kuvat on Weheartit.comista.

Kommentit

Lotta Katariina
Pumpui

Oh, kuulostaa tutulta. Omassa listassani huipulla olisivat myös "Sä oot liian fiksu" ja "Sulla on liian pienet tissit".

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun lemppari:"Niin siis ku se mun exä ja mä, ni me ei olla sillai virallisesti erottu..." (tämä siis muutaman kk:n deittailun jälkeen... "Hauskinta" tietysti se, että oon kuullu melkein saman kaksi eri kertaa. Aika yleisiä ilm. noi epäviralliset erot)

...

aah voi luoja. lotta katariinan lempparista hieman fiksattu versio : "sä oot liian hyvä mulle" -tekosyy on jotain ihan käsittämätöntä. VOI PIRU VIEKÖÖ ANNA MIUN ITE PÄÄTTÄÄ OOKS MULLE JA MIMMONE.

ja mä en jaksa tutustua suhun on sitten heti seuraava lemppari. 

 

sanumaria

Lotta Katariina: Olishan se voinut sanoa suoraan että "mä oon liian tyhmä" :D Toi tissiasia menee varmaan samaan kategoriaan kun säootliianruma. Oikeestaan tohon "mä oon liian tyhmä" -osastolle siis vaan :D

Vierailija: Ah, näitä nilkkejä jotka ei muista että niillä on tyttöystävä. Ihanaa <3

Elina T: Eikö oo hyvä että miehet tietää nää jutut! 

häkkilintu

Kyllä varmasti hienointa on aamulla herätä homomiehen vierestä. Ei kuulu omiin kokemuksiini, mutta lähipiirissä pari tapausta. Siis naisilla.

Anna
Ai niin!

Mä en oo koskaan kauheesti jääny selityksiä ootteleen. On to the next one!

Toi 'Sä olet liian hyvä mulle' on ehkä kaikista ärsyttävin syy! Ihan kuin sitä ei osaisi itse päättää. Itse sain kuulla aikoinani useampaan kertaan 'Miten ihana olet. Jos en seurustelisi, niin haluaisin olla sun kanssa'. Vai niin. Arvatkaapa vain miten kävi jos kyseinen suhde kariutui.

Luminosa

Tuli mieleen, että mulle on sanottu: "Sä oot parasta mitä mulle on tapahtunut, mutta en mä silti voi olla sun kanssa." Ok? Toinen suosikki on kyllä: "Mä en koskaan vois rakastua suhun." Syystä, että olen joku suohirviö? :D

sanumaria

Oi, joo! Pitäs tehdä uus lista: "Syitä, miksi minun kanssani ei voi seurustella. Ne syyt jotka saan vaikka en itse edes haluaisi suhdetta ko. ihmisen kanssa."

Ingemöö
Ingemöön tarinat

Musta tuntuu etta ma ainakin oon se selittelija tyyppia yksi ja kaksi, mutta yritan kylla tehda sen selvaksi heti alusta alkaen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

"En osaa seurustella" ja "en ansaitse sua", samalta mieheltä. En osaa seurustella? Opettele! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla tuohon "sä oot liian hyvä" -lauseeseen on liittynyt myös kommentit "sullon niinku kaikki" ja "sullon lusikat ja haarukatki niin järjestyksessä laatikossa". Ja "sullon kaikki liian hyvin elämässä" kommentteja on tullut kahdelta mieheltä. Joo Elina T., saataisko me naiset ite päättää?!

sanumaria

Mä en oo vielä ollut "liian hyvä". Mut toi "sä oot tosi mukava ja ihan huippu ja sun kanssa on helppo olla" on jotenkin ehkä just se syy miks mä itte EN haluis jonkun kanssa olla. Itsehän hengaan mielummin ääliöiden kanssa kun mukavien ja huippujen ja kivojen kaa.

Ruu
KENGURUU

Voi miehet.

Oma suosikki : "Sä oot mulle niin hyvä ja mä rakastan sua niin paljon että en halua tästä mitään vakavaa."

Siis täh?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.