Teennäisterveellistä ruokaa

Erilaiset dieetit ja ruokasäätöilyt ovat tänäpäivänä erittäin suosittuja. Ihan tavallinen pulliainenkin välttelee maanantaisin gluteenia ja tiistaisin maitoa, ihan vaan että keholla olisi parempi olla. Itse ajattelin noudattaa näin perjantaisin tästä eteenpäin tätä itsekehittämääni teennäisterveellistä ruokavaliota. Homma on hyvin yksinkertaista. Otetaan joku perinteiseksi herkuksi laskettava ruoka ja lisätään siihen terveellisyyttä. Sitten nautitaan ja tunnetaan ylemmyyttä kun syötiin niin hyvin ja terveellisesti.

Kas näin:

Sekoitetaan kulhossa kananmunia, maitoa ja vehnäjauhoja. Lisätään ripaus sokeria, vähän suolaa ja pussillinen pakastepinaattia. Teennäisterveellinen pannukakku on valmis! Syömisestä tulee hyvä mieli ja voi kuvitella olevansa hyvin tervehenkinen ja kaikkea. Hyvää perjantaita vaan kaikille! 

Pitäisköhän tästä ottaa joku oikeen teema? Teennäisterveellinen perjantai?

Kommentit

Nina Enroth

Mä söin anopin tekemää banaanikakkua. Banaanihan on terveellistä! Siis mukana teennäisterveellisen perjantain tunnelmissa.

sanumaria

Oi kyllä! Pitäsköhän tehdä banaanikakkua itsekin ensi perjantaina? Tai ostaa mansikkasuklaata. Mansikathan on terveellisiä.

minttumari

Ihana kuva! Terveellisyyttä säteilevä pannari! :)

sanumaria

Parasta toki että pinaatti ei maistu yhtään ja pannari on vain ulkonäöllisesti terveellinen :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Pinaatti on kyllä hyvä ja toinen on porkkanaraaste! Niillä saa melkein mistä vaan tehtyä näennäisterveellistä.

Janica B. (Ei varmistettu) http://www.savusuolaa.fi/

Hah! Mulla on semmoinen logiikka, että jos syön vaikka suklaakakkua, syön sen jälkeen omenan. Omena on kevyttä ja terveellistä ruokaa, eli se tavallaan nollaa ne suklaakakun kalorit ... :D

Oranssinen

Suorastaan järjettömän terveellinen suklaakakku :

Ingredients

1cup vegetable oil - kasviöljyhän on terveellisen elämän ydintuote!3eggs1cup fruit sugar - hedelmäsokeri ei ole oikeastaan sokeria ollenkaan..1.75cups wheat free self raising flour - gluteenitonta!!1 tspbicarbonate of soda - kenenkäs syöpä se paranikaan soodakuurilla?2 tspsground cinnamon or ginger powder - inkiväärikin luetaan superfoodeihin2 tbspscocoa powder2bar of dark chocolate - tumma suklaa - need I say more??2cups finely grated carrot - porkkana on JUURES ja superterveellinen!0.25cups natural sweetener

Tätä kakkua kun syö,  laihtuu silmissä, veriarvot saavat terveydenhoitajan onnenkyyneliin ja voi kulkea rinta rottingilla koska pitää huolta omasta (ja läheisten) terveydestä & hyvinvoinnista tarjotessaan näin erinomaisen terveysvaikutteista ravintoa!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Joo, mäkin harrastan tosi usein tällaista teennäisterveellisyyttä. Viime perjantaina tein amerikkalaisia pancakeseja, mutta ne olivat terveellisiä, koska lisäsin niihin täysjyväjauhoja ja mustikoita (mustikathan ovat superfoodia!). Ja tuo Janica B:n metodi kuulostaa myös hyvin tutulta: esim. kun syö alle kipollisen salaattia, voi täysin puhtaalla omatunnolla ottaa perään pizzaa, niin paljon kuin jaksaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.