Tonnikalagate

Aiheutin tänään myrskyn vesilasissa, eli maanantaisen tonnikalagate-episodin. Kaikki lähti siitä, että menin myöntämään irkissä pitäväni tonnikalahiutaleista enemmän kuin tonnikalapaloista. Olen kuulemma ainoa. Asiahan piti selvittää, ja kattavalla tutkimuksella (FB status) selvisi että en ole ainoa.

Jännää oli se, että tonnikalahiutaleet haukuttiin perkuujätteeksi ja kamalaksi paskaksi ja että ne sisältävät vielä delffiiniä. Hui kamala. Jotain ei heitetäkään roskiin vaan pistetään purkkiin että saadaan hyödyksi. Onpa järkyttävää! (Ei nyt mennä siihen että tonnikala on muista syistä bad.)

Haluaisin vain tuoda esille, että olen syönyt kalavanukasta (joka tehdään siitä mikä jää yli kun kalapuikot on tehty), joten tonnikalahiutaleet ovat ihan premiumkamaa siihen verrattuna. Mitenkäs te lilyläiset, hiutaleina, paloina, öljyssä, vedessä, mausteilla vai miten haluatte tonnikalanne?

 

Kommentit

Sea Legs

meitsin yks frendi on kala-allergikko isolla koolla, mutta tonnikalaa purkista se voi syödä, muttei sitten taas tuoreena. :D 

paloina tai hiutaleina vedessä. miksei? 

Tyhjä

Tonnikalaa ei missään muodossa! yyhh :-D

annemi

Paloina öljyssä ;)

sanumaria

Tonnikala - jakaa mielipiteet :D

Sea Legs

vähän niinkuin maksalaatikko. meitsin hoitokoira oli saada paskahalvauksen, vikisi, vinku ja haukahteli, kun vetäsinkin loodan naamariini eikä sen lempiherkkua tullutkaan sille. hähäää. 

hanska
Heppatic

hyi tonnikalaa! ällötyshyi kun meidän jääkaapissa jostain jalkapalloilevista syistä on joskus avattu tonnikalapurkki ja koko kaappi haisee!

(mutta se on aina paloina öljyssä se ällötyshyi siellä kaapissa.)

eeeeeee (Ei varmistettu)

raakana, tuoreena, sushissa tai sashimina. kaikki purkkitonnikalat on kamalia!

Nani
Blogblog

Hiutaleet öljyssä, ehdottomasti. 

Hyi ei hiutaleita! Siellä on suomut ja kaikki.

Pelkästään John West paloja aurigonkukkaöljyssä.

t. nirso

nansk

Tomaattitonnikalaa! Ihan sama onko hiutaleina vai paloina, paloina taitaa kuitenkin useimmin olla. Mutta tomaattikastikkeessa <3 Leivän päällä, juuston alla, oreganon kanssa, mikrotettuna. Perfection.

Jonnu_ (Ei varmistettu)

Hiutaleina vedessä bOd
Mutta siis.. kalavanukasta. Kuulostaa härskiltä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.