Tutkimusaihe-ehdotus

Voisiko joku tutkimusryhmä ottaa asiakseen tutkia, että ovatko suklaa ja karkit TODELLAKIN niin pahamaineisia laihduttajan ruokavaliossa kuin nykyään ajatellaan? Suklaa ja karkki -ruokavalio voisi olla uusi karppaus, miljoonia olisi eräilläkin teollisuudenaloilla tässä voitettavana.

Lisäksi joku voisi tutkia (ja todeta) että oikeasti Fazerin sinisen suklaalevyn syöminen edistää painonpudotusta, kasvattaa lihaksia, pistää kaikki kropan magneettikengät ojoon, johtaa maailmanrauhaan ja poistaa sodat maailmasta (ja sitä kautta monet huonot muut asiat).

(kuva1, kuva2)

Ei sillä, että mitään kaloreita tässä yrittäisin laskea ja itselleni todistaa että "kyllä siis kurkku maistuu ihan yhtä hyvältä kun pähkinäsuklaa, tai kerroshampurilainen". Pois se minusta.

Kommentit

annili

Meikä tähtää sellaseen balanssiin, että pystyn syömään satunnaisen hampparin tai Fazerin sinisen suklaalevyn. Ja juomaan olutta. Ja siks treenaan melkein joka päivä. Paitsi kun on krapula. 

Jeesus kun on terveellinen olo. :D 

sanumaria

Joo, balanssia määkin. Sitte ku oon saanut laihdutettua sinne missä haluan olla balanssissa :)

Jemina
No Sex and the City

Huippulappu dieetille! Tuollaisen laitan itsekin jääkaapinoveen. Paskat laihduttamisesta. Mieluiten pidän pari ylimääräistä kiloa ja kivaa suklaan kanssa kuin muutun vähän laihemmaksi mutta kireäksi ja sokerivajareissa rimpuilevaksi ämmäksi.

sanumaria

:D Sä oot Ella mun sankari :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.