Tyhmin omenapuu ja muuta olennaista

Sitä jotenkin kuvittelisi, että luontokappaleet olisivat jotenkin omalla tavallaan fiksuja. Punaviinimarjapuska suojaa itseään ja tekee joka toinen vuosi vähän vähemmän marjoja. Ruusuissa on piikit ja sitä rataa. Mun omenapuu ei tainnut olla paikalla kun omenoiden-kasvamis-vinkkejä jaettiin.

Omenoita tuli yhteensä ehkä parikymmentä, eli tuossa oli puolet saaliista. Sitä näin maallikkona ja ei-omenapuuna kuvittelisi, että olisi kätevämpää kasvattaa omenat eri oksille, ihan jo tasapainonkin vuoksi. Mutta mitäpä minä tiiän...

Jotain minä sentään tiiän. Sen, että sen oikean parturin löytäminen on ihan törkeän vaikeaa. (Hyvistä aasinsilloista taas en sitten tiedä mitään.) Oon valehtematta käynyt vähintään kymmenellä parturilla Tampereella. Ja aina on jotain vikaa. Ei välttämättä parturissa itsessään, mutta joku tökkii. Hinta, sijainti tai ajanvaraamisen hankaluus (Jos niitä nettivaraussysteemejä pitää, niin voisko se systeemi olla edes jotenkin helppokäyttöinen? Visuaalinen miellyttävyys olisi jo bonusta...). Mun tukka ei välttämättä ole mitenkään erityishankala (vaikka sillä jotensakin ihan oma tahtonsa onkin), mutta ehkä mää sitten olen vähän hankala. Joskus nimittäin en halua juoruta parturin kanssa mitään. Joskus on kiva höpötellä. Tykkään siitä että parturista jää fiilis että se keskittyi juuri muhun eikä mihinkään muuhun. Yksi hyvää jälkeä siedettävään hintaan tehnyt parturi tuli dumpattua juuri tästä syystä. Ihan kun sitä ei kiinnostanut yhtään, oli vaan kiire leikata tukka ja siirtyä seuraavan asiakkaan pariin. Mutta nyt löysin sellaisen tyypin, jonka kanssa ajattelin lähteä toisillekin treffeille. Ensinnäkin, se kehui kotivärjätyn tukan sävyä kivaksi ja sopivaksi. Sitten se ymmärsi, että tukkaa saa kerrostaa, mutta haituvat pitää saada kiinni perusponnarille. Lisäksi sillä oli kivat jutut. Että ehdottomasti toisillekin treffeille!

Mahtavaa, miten suoran tukasta voi saada! Huomenna se lienee tutusti pörröllään, mutta mikäs sen kivampaa :D 

PS. Mikä tätä vaivaa tätä Lilyä? Pienennän kuvat 600px leveyteen, kirjoitustilassa ne sitä ovatkin, mutta sitten julkaisun jälkeen taas jättikuvia. Ärärär.

Kommentit

Corde

Itse tuskailin samanlaisen kampaaja ongelman kanssa vuosia sitten. Yhdessä paikassa hiusten leikkuu vei miltei kaksi tuntia. Kuivaus aiheutti aran päänahan kun kampaaja vain harjasi ja harjasi. Peppukin siinä kerkesi puutumaan ja hinta sai näkemään punaista. Eikä tää ollut ainut pieleen mennyt reissu, niitä oli monta ja monessa eri paikassa. Sitten löytyi se oikea vahingossa. Muualle en mene ennen kuin kampaaja käskee tai se muuttaa muualle.

sanumaria

Mulla on aika korkeet toiveet tästä, ehkä tää on just se oikea! 

Ihana tukka! Ollaan otsissamikset <3

sanumaria

Jeee! Samikset <3 Luin toki eka että otsis-amikset :D

minnainen (Ei varmistettu)

Siis tuo sinun kuontalo on kotivärjätty? Ei omasta takaa tuollainen? Goddamn, ja minäku oon aina (no aina ja aina, relatiivista) luullu että sulla on ihan ikuoma väri. Kaikkea sitä oppii.

Seuraavaks voisitki paljastaa, että millä värillä sie olet tuosta tuommoisen saanut? Tuo on nimittäin _ihana_. &lt;3

sanumaria

Heh, hyvin feikattu siis, jee! Tuo on Garnierin Olia, Light Blonde. Alla olevia värejä en muista, mutta ainakin auringonpolttamaa on reilusti :D

Kanelibasilika

Hihii, meilläkin on noita tyhmiä omenapuita ja voisi niiden iän puolesta ainakin luulla, että olisivat vähän fiksumpia ;) ..ja tosi kiva tukka, etenkin otsis :)

sanumaria

Pipokelit lähestyy niin pitää saada otsis ettei näytä sitte kaljulta pipossa :D

Kanelibasilika

Hyvä pointti! :D

Huomenna on paremmin..

Minullakin on Tampereella sama kampaajan etsintä käynnissä, joten uskaltaisitkohan kertoa löytösi nimen vai pelkäätkö että tulee kansanryntäys sinne, ja ajansaanti vaikeutuu? Voisin kyllä ottaa tuon hyvää jälkeä hyvällä hinnalla tehneen epäkeskittyjänkin, voin ottaa kirjan mukaan jos juttua ei synny :)

sanumaria

Kävin Primessä Jarnolla :)

Huomenna on paremmin..

Okei, pitääkin miettiä sitä vaihtoehdoksi seuraavalle kampaajavisiitille

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.