Tyylikateus

Blogimaailman suosituimmat blogit ovat luultavasti muotiblogikategoriassa. Joku yksittäinen ruokablogikin saattaa mukana olla, mutta veikkaisin että muotiblogit ovat niitä jotka vetävät lukijoita. Kyllä, minäkin luen muotiblogeja. Ja siitä huolimatta mua ei kuvata koskaan termeillä "muodikas", "tyylikäs" tai "trendikäs". Minä nimittäin en saa ikinä asuja sillai oikein. Tiiätte kyllä, sellainen "oh ja sitten heitin vielä tähän tämän huivin" tai "otin tuurilla kaapista tämän silkkitopin ja pörröhameen ja kylläpä ne sopivat yhteen sekä keskenään että Minna Parikka -kenkieni kanssa, mikä tuuri". Mulla on kyllä aina sillai aikomus, että no nyt voisin panostaa. Huolimatta siitä että on vähän vaikea panostaa kun vaatekaapissa on lähinnä collegehuppareita, treenivaatteita ja tuulihousuja. Mutta on mulla jotain ns. aikuisempaakin. Mutta yrityksestä huolimatta, en vaan saa aikaan sellaista siistiä, tyylikästä ja aikuista asua. Saan aikaan harmaavarpusasun (toiset on trendikkäitä, toiset hoppareita, toiset harmaavarpusia). Älkää ymmärtäkö väärin, jos saisin valita kulkisin jatkuvasti onepiece-haalarissa, mutta se ei ole ihan sovelias jos pitää esim. mennä töihin. Haahuilen mielelläni collegehousuissa töihin (jos ei tarvitse tavata muita kuin omia työkavereita), mutta joskus olisi kiva olla viimeistelty. Hahmottelin tässä yhden omasta mielestä tyylikkään asun, jossa voisin jopa tuntea oloni mukavaksi:

Mekko, huivi, kassi ja kengät (Nää ei oo mitään yhteistyölinkkejä, mutta nyt ainakin itse löydän uusiksi nämä jos kuitenkin vähän shoppaan. Paitsi en tota huivia, miten se voi maksaa kolme ja puolisataa euroa? What? Tai ehkä tuon huivin pitäisi olla enemmän mustavalkoinen, hmmmmm. Varmaan tolla hinnalla saisi sellaisenkin version.) Siistiä ja tyylikästä, eikö? Joo, oliskin tuo noin helppoa. Jostain syystä en vaan kykene sporttamaan siistiä ja tyylikästä. Tälläkin hetkellä hiihdän aikalailla näissä kamoissa:

Villatakki, toppi, t-paita, farkut, kangaskassi ja kengät.

Kengät lienevät se tyylikkäin osuus. Mutta vaikka treenikamoissa painelenkin välillä melkoisissa sateenkaarioksennusväreissä, niin normipäivänä värikokoelmasta löytyy musta, harmaa ja sininen. Ehkä jos oikein hassuttelen, niin harmaameleerattu. Huikeeta, eikö? Olen ihan kade noille muotiblogien tytöille, jotka päivästä toiseen jaksavat miettiä mitä pistää päälle (en nimittäin hetkeäkään usko että oikeasti ne poistuvat kotoaan miettimättä asuaan ja yhteensopivuuksia) ja joilla on varma käsitys siitä että mikä itselle sopii ja mikä ei. Itse edustan tällaista harmaavarpus-linjaa, eikä siinäkään mitään huonoa ole. Mutta olisi älyttömän kiva jos osaisi näyttää tyylikkäältä halutessaan JA tuntisi olonsa kotoisaksi sellaisissa vaatteissa. Ajattelin tässä että koska korkkarit tuovat aina ripauksen tyyliä (no, lähes aina, jos ei lasketa sellasia muovisia stripparikorkkareita nyt tähän), niin voisin oikein lähteä perjantaina tai lauantaina korkkariostoksille. Eli luultavasti tulen kotiin uuden Converseparin kanssa.

Onko täällä muita tyyliwannabe-tyyppejä? Jotka selaavat muotiblogeja sohvalla maatessaan, ja jotka heti kotiin tultuaan vaihtavat jalkaansa ne harmaat pieruverkkarit? Ja jotka eivät käsitä miten toisille on suotu tyylitajua, ja toisille ei...

Kommentit

nansk

Täällä bingo! Katselen aina kaikkia tyylikuvia ja ajattelen, että hei sitten kun mä seuraavan kerran shoppailen, niin ostan jotain tuollaista tyylikästä. Ja sitten tulen kotiin mukanani mustat farkut ja suunnilleen samanlainen sininen t-paita kuin mitä mulla on kaapissa jo kolme.

En osaa käyttää asusteita. Joskus, kun ollaan ulos lähdössä ja laitan korvikset, kaulakorun, ehkä huivin ja kellon, niin asu kuin asu näyttää ihan erilaiselta, paljon valmiimmalta. Ne on kuitenkin aina samat, koska en omista asusteita :D hankalaa.

sanumaria

Mulla on jo aika karsittu asustevarasto, jos ei lasketa pipoja, Varustelekasta hankittuja shemag-huiveja ja lapasia/villasukkia. Korut on aika minimissä, ja silloin harvoin kun pistän jotain asustetta noitten huivien lisäksi niin laitan sitten aina varoiksi monta :D Että ehkä se määrä korvaa tyylin?

En vaan kanssa ikinä löydä kaupoista mitään tyylikästä :(

Kanelibasilika

Samaa onkelmaa täälläkin, voih. Ja nyt pitäisi keksiä sopiva vaatetus suurlähetystövierailulle (a-p-u-a!!). Mut aika ihania noi molemmat kokonaisuudet :)

sanumaria

Mulla on pari sellasta luottomekkoa (no ok, yks), mutta en tiiä voisko sitä pistää suurlähetystöön asti :D Mun onni on että viihdyn tollasessa harmaavarpuslookissa ja se ei mee ikinä pois muodista :)

Kanelibasilika

Samoin onneksi! Luottomekkoja ei kyllä ole, eikä varsinkaan jakkupukua tms sinne lähetystöön :/ ..täytynee turvautua johonkin stailauspalveluun! ;)

Todellaupea Layra
Mad & Fab

Mulla on kans tosi tyylikateutta aina :D Muut osaa jotenkin pukeutua niin kroppaansa imartelevasti ja persoonallisesti.

Btw toi  huivi on ihan törkeän ihana! Ennen kuin edes luin hinnasta, ehdin hekumoida sitä hetken..

Unia

Mulla on vähän se ongelma, että säännöllisin väliajoin yritän skarpata ja käyttää mekkoja ja jopa niitä korkkareita, mutta niin kauan kuin jalassa on korkeat korot (muualla kuin juhlissa), tunnen oloni niin totaalisen omituiseksi ja vieraaksi että ne yritykset on kyllä nopeasti jääneet. Olen siis suosiolla alkanut myöntyä siihen, että meitsi on tennarityttö joka tykkää maastokuosista, piste. (Tähän muuten liittyy vähän se ilmiö josta emmikoo taannoin kirjoitti: Ostatko todelliselle vai kuvitteelliselle minällesi. On ehkä tullut muutama vaatekappale ostettua siinä toivossa että se jotenkin taianomaisesti muuttaisi minut eri ihmiseksi. Fat chance.) 

Kanelibasilika

Ai että mä vieläkin fiilistelen näitä tyylejä, ja miten mä en silti näytä yhtään tyylilliseltä vaikka mulla on mm. ton tapaset farkut ja pitkä harmaa tosi kiva neule ja harmaa ohut teeppari ja melkein tollaset kengätkin ja nyt etsin mekkoa, joka voisi olla väriä petrooli.. eniveis, jäi mieleen nää (ihanat) tyylit niin piti etsiä uusiks postaus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.