Väärin luetunymmärretty.

Tai ei luettu lainkaan?

Sitä niinkun yrittää olla vitsikäs, ja pohtii että vitsit kun se olisi kivaa kun parsakaali maistuisi pähkinäsuklaalle. Tai Taffelin sipseille. Kommenttiboksissa ehdotellaan että "tällainen jäätelönkorvike maistuu niinku tosi hyvälle" ja että "no mut perunamuussi on tosi hyvää ja herkkua". Ja vielä Lilyn toimitus pistää FBhen ihan päälaelleen koko homman. Ihan niinkon tuosta linkistä jo ei kävisi ilmi, että missään en väitä että terveellinen ruoka maistuu pahalta. Voisittekos siellä toimituksessa lukeakin noi jutut mitä linkkaatte? Kun ei tää oo ihan eka kerta kun juttulinkki levitetään FBhen väärin saatesanoin. Ja sitten jengi kommentoi siihen FBn postaukseen että "no daa, hedelmät on parempaa kun karkki" eikä ees lue juttua. Ja pitää mua idioottina (tai siis jutun kirjoittajaa) ja se ei ole kivaa. Tai siis ei mua kiinnosta mitä muut ajattelee. Tai siis kiinnostaa. Sillai varsinaissuomalaisesti. Mutta anyway. 

Ei mulla muuta, ärsyyntymiskynnys on näemmä matalalla perjantai-illalla kun on saanut elämänsä pelottavimman autopesukokemuksen. Autopesukadut, en mee toiste oli niin jotenkin creepyä se.

Kommentit

tiiti
ite puin

Joo, tai sitten samaa asennetta voisi soveltaa tasapuolisesti kaikkiin fb-linkkauksiin, tyyliin:

"Kertokaas nyt rehellisesti, onko tosiaan niin, että kotiin sopii tämmöiset tapetit, joissa keijut ratsastavat yksisarvisilla: *linkki*?" ja "Kertokaas nyt rehellisesti, onko tosiaan niin, että kannattaa käyttää tonni uuteen Chanelin aurinkolasikoteloon: *linkki*?" :D

sanumaria

Äänestän tuon puolesta! :D

tiiti
ite puin

Tuliskohan niihinkin jengi pätemään, että "Kyllä kuules aurinkolasikotelot kannattaa askarrella ihan vaan tuohesta" ja "Kannattaa vaan lakata tapetoimasta, ne on vaan tottumuskysymys. Ja joku liisteriteollisuudensalaliitto, kokolailla muutenkin. Itsehän käytän kuivia lehtiä: *linkki maaperätapetointilifestyleblogiin*.".

sanumaria

Niin en mää nyt meinaa että pitäs olla samaa mieltä, ja lisäksi vois joskus jopa kokeilla tota "jäädytä banaani ja raejuustoo"-ehdotustakin. Mutta niinkon ärsyttää kun olettavat että "vitsi on tyhmä tyyppi kun ei tykkää kun kaikesta sokerista ja rasvasta". (Mutku ne on hyviä!)

Mahdoton Nainen

On meitäkin jotka ymmärsi täysin mitä jutullasi hait takaa, ja on jopa samaa mieltä. Pekonia perkele!

sanumaria

Mahdoton nainen, ja hyvä niin :D Oliskin vähän turha pitää palstaa jos kukaan ei tajuis :)

nansk

Mä tässä just vedän sipsiä ja dippiä, saattaisin hypätä katolta jos pitäis vaihtaa parsakaaliin. Tai edes appelsiiniin. Sanonpa vaan :D

FFFifi
Fitness Führer

Mulla on rahkaa ja ananasta (sic!!!). Ihan hyvää tämä on, mutta ei todellakaan mikään herkku. Toisin kuin tämä.

Maun lisäksi on muuten pielessä myös koostumus. Miksi kaikki ruoka ei voi tuntua sipseiltä, suklaalta ja jäätelöltä? Jossain ehdotettiin, että lisää ruokaan paahdettuja kurpitsansiemeniä, niin tulee ihanasti sipsimäinen rapeus. Eikä tullut.

tiiti
ite puin

Määkin alan vinkkaamaan ihmisille kaikennäköisiä tommosia kuten tosimontaäffää-ifille on ehdotettu. Niinku "säilytä tätä piimää avattuna 2 viikkoa uunin vieressä ja laita joukkoon punajuurta, se alkaa maistua ihan mansikkajäätelölle". Ja "laita munanvalkuaista kuivausrumpuun, saat fitness-marenkia". Sitten mietin noita ja johan maistuu oma maustamaton broilerfile ihan ässälle.

Toimitus
Toimitus

 

Heippa Sanumaria! Harmi, että mielsit FB-statuksemme ikäväksi. Meidän mielestä juttusi oli hauska ja halusimme linkata siihen juurikin siksi, että ajattelimme monen alkuvuoden kuntokuurilaisen osaavan samastua mietteisiisi.

Facebookissa joudumme luonnollisesti ilmaisemaan asiat lyhyesti ja ytimekkäästi ja monesti saatamme myös heittää ilmoille toimituksessa tai kommenttilaatikossa heränneen ajatuksen. Tässä statuksessa tartuimme yhden kommentoijan dieetti-ideaan ("jos se maistuu hyvältä, älä syö") ja ehkäpä taka-ajatuksena oli se, että kaikki parsakaaliin jo kyllästyneet saisivat purkaa omia patoutumiaan ja kertoa rehellisesti, jos se parsakaali alkaa jo tosiaan maistumaan vähän puulta.

Pahoittelemme syvästi sanavalintamme aiheuttamaa mielipahaa ja pyrimme jatkossa miettimään statuksemme harkitummin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Se on kylla todettava, etta parsakaali on h******* pahaa ja tylsan makuista paivittain popsittuna. Ehka kerta vuoteen menee. Samoiten vihersalaatti tulee kolmantena paivana korvista ja nenasta, vatsa huutaa sisafiletta ja luonnollisesti pekoniin kaarittyna!!
Valkosipuli-chilivoilla brushattua hummerin peraa - ugh!! Parmesan tai Wasabimuusilla, luonnollisesti kermaan ja voihin tehtyna, eika mitaan koyhankansan joppia ja oliivioljyrasvaa.

Classic pizzan hangover - kaykaa tsekkaa. Jos haluaa siveellisesti, niin se kylmasavulohipitsa. Zetorissa naytti olevan kivankuuloinen makkarapannu tms. Ei noilla viherjuurilla tiella ihminen pysy, tuuli vie ja lopulta joku tauti.

ja kierrepulla pitaa leikata vaakatasoon kahtia, ja sipasta paksu kerros voita valiin!!

Ei ole oikotieta onneen

iidami
Bambino

Täh, mä söisin kyllä parsakaalia ja kukkakaalia vaikka joka päivä  (tai no melkein syönkin)! Asun Englannissa ja täältä saa sellasia valmiita mix-pusseja jossa on just kukkakaalit ja parsakaalit ja porkkanat valmiiksi trimmattuina ja pilkottuina. Ei muuta ko pussi mikroon ja menoks - tulee laiskankin syötyä edes jotain vihanneksia päivittäin :D

 

(sit syön jälkkäriksi koko tötsän Ben&Jerry'siä. Tai pussin sipsejä.)

Tyhjä

Jos oikeasti noi terveelliset ruuat olisivat paremman makuisia kuin epäterveelliset, niin miksi ihmisille pitää aiheesta paasata? Jos joku syötävä on pahaa ja vielä epäterveellistä, niin kyllä se takuulla syömättä jää. Viinakset tässä oma luokkansa sinänsä..... :-D

Vierailija (Ei varmistettu)

Autopesulassa kuuluu pussailla eikä ihmetellä mitä siellä ulkopuolella tapahtuu :)

sanumaria

Vierailija, olin yksin autopesulassa :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.