Vauvaperhe ja sisustus, eli kuinka opin tykkäämään väreistä

Otsikko johtaa ehkä hieman harhaan, sillä kyllähän mä väreistä tykkään. Mutta sillai aksentteina. Tässä esimerkki mun silmää miellyttävästä värityksestä kotona (kuva on vanhasta omasta kodista):

Nyt olohuoneen lattia näyttää tältä:

Bonustehtävä: etsi kuvasta kaksi vauvaa.

Täällä jatketaan nyt kiukkuvauvojen esiintulon odottamista (saivat tänään rotarokotteen). So far so good ja molemmat tuossa virnuilevat vuoron perään. Kiukkuvauvat saa mun puolesta pysyäkin poissa, nää hymyvauvat on paljon kivampia.

Kommentit

paulahelena
ALUAP

teiän vauvat on kyl mun uusii vauvaidoleita, niin coolit tyypit! plus oon aina salaa vähän haaveillu kaksosista.

TingeliTangeli (Ei varmistettu)

Oi! Teidän vauvat on kyllä yyyyyyber söpöjä. Onko toinen tytsyistä isompi kun toinen vai näyttääkö se vaan siltä? Mäkin haaveilin joskus kaksosista ja nyt kun oon nelisen kuukautta tätä yhtä hoidellut, niin perun haaveeni ja nostan hattua teille kaikille tuplien (tai triplojen!?!?) vanhemmille. Meille tuli ekasta rotasta vähän löysää mahaa ja tokasta ei mitään, joten ei ne välttämättä ala oireilla. Toivotaan parasta! Hymyvauvat on kivampia :)

pire (Ei varmistettu)

Onnen possuja jos eivät kiukkua!<3 täällä olis huomenna ensimmäisen rotan otto ja kattelin jo valmiiksi mitä särkylääkettä voi alle 3kk ikäselle antaa...

Hiksu (Ei varmistettu)

Luin kirjoituksen eilen ja tänään kattelin vähän sieltä täältä lukien mitäs tänne on kommentoitu oikeastaan yhtään muistamatta mistä itte kirjoituksessa luki. Ihmettelin, että onks nyt muotia ottaa rotta lemmikiksi, siis vaikka niistä näemmä saa tauteja joista paskakin lentää. No onhan niitä videoita nyt ollut iltapäivälehdissä kun koira hoitaa vauvaa, miksei sitten rottakin... Sitten mietin vähän lisää ja päätin, että ehkä olisi päiväuniaika...

sanumaria

ahaha :D Siinä oliskin uus hitti, koulutetut rotat vauvavahteina :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.