Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Kuinka säälittävää on hakata selaimen refressiä, ja toivoa että jokojokojoko se Varustelekan paketti olis tullut postiin että sen sais jo tänään? Koska huomiseen on niin pitkä päivä, ja nythän on maanantaikin ja tarvisi jotain piristystä ja koska mulla on yhä vähän hutera olo niin tarvisin selvästi tukevat maiharit jalkaan.

8. Sanoisin.

Ladataan...

Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Lauantai. Saunan lämpeämistä odotellessa suihkuhuone-etkot. Punkkua, skumppaa, tiiti ja shotteja. Lisää shotteja. "Hei otetaanko vähän mustikkashotteja."

Sunnuntai. Ei mitään syytä ryhdistäytyä ja esimerkiksi nousta ylös sängystä. Ennen kolmea. Tai sitäkään ei lasketa, koska kävin vaan avaamassa ulko-oven ja menin takaisin peiton alle. Jäätävä kaatosade, pimeää ja kauhia tuuli seurana bussipysäkillä. Ja kaiken kurjuuden kruunasi ehdottomasti Spotify, joka soitti mulle Tommi Läntisen Via Dolorosan. Ei jumalauta nyt.

Maanantai. Mun Varustelekatilaus ei oo vielä tullut. Eikä mennä yksityiskohtiin siinä, että miksi mun Spotifylistoilla on Tommi Läntistä.

 

Ladataan...

Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Kelpoisa ystäväni Eeva totesi tänään keikalla kellon lähestyessä puolta yötä: "Aikuisuuden merkki on se, kun saa valvoa niin pitkään kun haluaa, mutta ei halua." Kävin kuuntelemassa (taas) Koria Kitten Riotin (mainos, kuunnelkaa jo tuota maanmainiota bändiä/Anttia) keikkaa ja ilta näemmä venyi niin pitkään ettei kannata enää kokata.

Toinen aikuisuuden merkki on selvästi se, että syö nälkäänsä ABCn autopesun kylkiäisenä saadun suklaajoulukalenterin suklaat. Kun saatana kukaan ei oo muistanut käydä kaupassa tässä taloudessa. Kaikilla keikoilla sitä kyllä ravataan, keskellä viikkoa ja kaljaa juodaan (yksi, huom.) mutta kaupassa ei käydä. On se nyt kumma.

Ladataan...

Pages