Ladataan...

Kävin tänään pitämässä vierailuluennon yliopistolla. Ilmeisesti luento oli ihan mielenkiintoinen, koska ainakin todistettavasti yksi (1) lopetti irkkaamisen kuunnellakseen luentoa. Tai ehkä sillä oli muuta mietittävää:

Rieppa: kivat kiharat sanulla
Rieppa: mä en muuten vielä tiedä onko sillä housut, en käyny katsomassa
Tiiti: :D
Rieppa: edessä on pöytä
Tiiti: että parhaassa tapauksessa sanu on nyt yksin siellä iiiiisossa luentosalissa, teekkaripoikein ympäröimänä, ilman housuja
Rieppa: elämme jännityksessä
 Luennon kohokohta (omasta mielestäni heti sen päättymisen jälkeen) oli luentokalvolla esiintynyt saukko.Tällainen:

Luennon jälkeen suunnistin takaisin töihin, josta nyt ei ole erikseen mitään mainittavaa. Nysväsin, copypastesin ja nysväsin vähän lisää,

Tähän väliin urheilullinen vinkki. Jos maanantaina kahvakuulailee, keskiviikkona kahvakuulailee ja käy luistelemassa (ja tekee yhden jalan kyykkyjä siellä jäällä pääasiassa), niin torstai-iltana muokkauksen ja bodyjamin jälkeen reidet saattavat olla hieman jumissa. Hieman. Enkä liioittele yhtään.

Hämmentävät keskustelut ja pohdinnat jatkuivat kun pääsin kotiin. Oletteko koskaan miettineet, että jos villakoirat (ne nurkissa ja sohvantakana asuvat pienet paskiaiset) ovat miespuolisia, niin millaiset penikset niillä olisi? Kiitos tästä aivojen hajoittajasta menee Ite-Ajattelit-Sitä-Ensin-Tiitille. Kiitos.

Ja vielä sekasoppakirjotuksen lopuksi vinkki niille, jotka ovat miettineet onko Nelly.comista hankittu mekko
a) paita
b) tunika
vai
c) hävyttömän lyhyt mekko,
niin asian voi testata kotikonstein nopeasti. Etsi yksi stayupsukka. Muitahan ei ole, koska se toinen parista on aina joko kadoksissa tai rikki. Laita sukka jalkaan ja epäilyksenalainen mekko päälle. Jos stayupin reuna näkyy mekon helman alta, mekko onkin vain sala-asussa oleva paita.

Ladataan...

Ladataan...

Myötähäpeä ei ole ollut koskaan näin hienoa, biisit näin hyviä ja wapputunnelma näin nousussa. Kuunnelkaa tekin maailman parasta teekkareiden Wappuradiota, Rakkauden Wappuradiota. 

Tampereen suunnalla virittätte radiot taajuudelle 101,6MHz ja muualla maailmassa otatte nettistreamin käyttöön täältä.

Ladataan...

Ladataan...

Otetaan yksi osa wappumieltä keskelle pääsiäistä, yksi osa aurinkoista keliä ja yksi osa ystäviä. Tästä pitäisi rakentua aika itsestään hauska neljän päivän loma, niin sanottu pre-wappu.

Mausteiksi seokseen laitetaan vähän epävireistä musiikkia, taksikuski jonka pikkuveli on asunut ylläolevassa talossa samassa huoneessa kuin minä (ikkuna on tuossa toisessa kerroksessa parvekkeiden oikealla puolella) sekä hirvittävä terassiarvonta jonka tuloksena unohdetaan koko terassisuunnitelma ja ollaankin yllättäen loppuviimein Amassa.

Tässä välissä ihmetellään sitä miten outoja miehet ovat. Auttakaa mua ymmärtämään miten seuraava tapahtumaketju voi olla minun syyni:

Minä poistun baarista A, koska minua väsyttää. Herra X singahtaa baarista B baariin A ja soittaa että missä sä olet. Sovitaan että nähdään baarissa C noin ihan sitten kohta. Herra X päättää kuitenkin mennä takaisin baariin B. Jono sinne on pitkä, joten hän onnistuu jotenkin kiipeämään aidan yli ja päätyy poistetuksi koko baarista B. Hän tulee baariin C, ja jotenkin onnistuu syyllistämään minua tästä koko jupakasta. Auttakaa nyt ymmärtämään, miksi tämä oli minun syyni? Alunperinkään en luvannut olla baarissa A, sanoin vain että saatan olla siellä, ehkä.

Onneksi tämän päivän loikoilut nurmikolla auringossa ja kaverin tupareissa matolla vähän piristivät mieltä.

Ihanien ihmisten seura pelasti kyllä tämän reseptini. Erityisesti tiiti, joka vaan on paras. Mutta tule jo hetkeksi arki, ettei tarvitse ottaa tänne kausikorttia:

Ja tule jo hei juttelemaan mulle mun oma parhausmies. Ok?

Ladataan...

Pages