Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Lilyn toimitus kyseli palstallaan, notta ollaanko sitä jumahdettu ja millaiseen tukkatyyliin. Innostuin aiheesta ja pengoin vähän kuva-arkistojen aarteita tänne ihmisten naureskeltavaksi. 

Ylioppilastukka vuodelta 1998.

"Leikkaa vaan kaikki pois"-tukka kesältä 2000

"Hei pitäskö värjätä tukka Goomille", 2000

feat fuksivuoden univelan aiheuttamat silmäpussit

Ei oo kivaa olla blondi, 2002

Tässä välissä sitten oli myös ihan pikimustaa tukkaa, mutta se ei oikeen ollut mun juttu. Yllättäen näytin ihan sairaalloisen kalpealta koko ajan. Ja kulmakarvattomalta. No sitten taas kasvatettiin ruuhkatukkaa ja vuonna 2008 oltiin näin blondeja:

Blondit ei rusketu, ne palaa: Budapestissa 2009.

 

Reuhka pätkäistiin välillä lyhyeksi, otsatukka on kasvatettu pois, mutta suunnilleen tuolta mun tukka nytkin näyttää. Että ehkä mää jämähdin nyt tähän. Ja tässä on hyvä olla. Vai haluisinkohan mä siltikin etutukan takas. En haluu. Haluunpas. Ehkä. ARGH! 

Vai pitäsköhän kuitenkin rastat? Ne saisin ihan itse hankittua. En vaan harjaa tukkaa:

Mitäs sanotte, pysytäänkö vaan reuhkassa? :)

Ladataan...

Ladataan...
Etkaisäänymuavarte

Jotkut työviikot on vaan rankempia kun toiset. Tällä viikolla projektit ovat vieneet Helsingin suuntaan kolmena päivänä neljästä, ja alkaa olla aika nuutunut fiilis. Kas tällainen:

Tunnin jaksoin paluumatkalla tehdä töitä, toisen tunnin natustelin eväitä ja salakuuntelin käytävän toisella puolella istuvien rouvashenkilöiden pikkujoulujuhlatilityksiä (viihdyttävää oli se). Rautatieasemalta lähtiessäni ajattelin että ihan sama vaikka onkin salikamppeet mukana, niin en kyllä jaksa mennä. Pehmoinen sohvannurkka kutsui, mutta jotenkin jalat vaan veivät mut sinne salille. Toisilla se on mind over matter, mulla näköjään matter over mind.

Todistettavasti varasin kyykkypaikan yli puoleksi tunniksi. Noku pitää tehä mavet ja sumokyykyt ja kulmasoudut ja kaikki. Askelkyykkyt sentään tein smithissä, etten varannut nyt IHAN koko illaksi sitä yhtä paikkaa, kun muitakin oli vähän niinkun jonossa siinä kyttäämässä. Testailin tänään uutta ja kiiltävää jalkatreeniä, ja oikein hyvä on se. Niin hyvä, että odotan jo seuraavaa kertaa kun pääsen tuota tahkoamaan. Sen verran helposti meni tänään että edessä on painojen nosto, että saan kunnon jumit aikaan.

Pukkarissa kiva tyttö kommentoi että mulla on hyvä blogi! Yllättäen jäädyin aika täysin, pahoittelut vaan siitä :D Ja kiitos kehuista, tuli ihan lämmin ja pörheä olo :D

Nyt voisin olla oman elämäni sankari ja mennä suihkun kautta nukkumaan. Huomenna nimittäin kutsuu taas Helsinki... Tällä kertaa tosin on kyseessä pikkujoulut, ja kyytikin on edestakaisin, niin ei ole ihan niin rankka päivä edessä kuin nää kolme muuta reissupäivää tällä viikolla ovat olleet. Mikä ihme siinä muuten on, että se junan verkko on niin käsittämättömän (suoraan sanottuna) paska? Hyvä kun pystyy meilinsä lukemaan kahden tunnin aikana, kun koko ajan pätkii ja tökkii. Ärf. Ensimmäisen maailman ongelmia taas. Mutta ärsyttää silti.

Ladataan...

Pages