Ladataan...

Mullahan on oma hieno piha, kuten jotkut palstaa lukeneet varmaankin muistaa. Kirsikkapuu, omenapuu, terassi ja pari marjapuskaa. Kerrostalon lapsosena mulla ei ole mitään pihanhoitotraumaa hankittuna eikä siis myöskään minkään sortin kokemusta saati osaamista pihan suhteen. Tästä kertonee jo vähän se, että mun omenapuu ilmeisesti toimi jänisten klaanin pääasiallisena talviravintona. Ai mitkä suojukset puun ympärille talveksi?

Tästä huolimatta mun pihalla sentään kasvaa Asioita. En tiiä mitä nää on, joku nohevampi voinee kertoa.

Päätin ratkoa tämän mun ongelmani siten, että kävin kirjastossa lainaamassa "Jokanaisen puutarhakirjan". Ja voin kertoa, että mää lainasin ton vaan siksi, että nauratti toi "puutarhan" hoito. Ehehe.

Parasta tässä opuksessa on toki se, että tämä linjaa selvästi että puutarhajutut on naisten hommia. Ja jokaisella naisella pitäisi olla oma puutarhansa. Muutama ote, ette muuten usko:

"Naisen oma piha voi olla taideteos, joka kuvastaa tekijänsä sielua." Voi kyllä, mun sieluni on täynnä kuivaa ruohoa ilmeisesti.

"Puutarhassa voi koetella voimiaan ja taitojaan ja harjoitella myöntymistä luonnonvoimien äärellä." Tarkoittaako tää että mun on turha perustaa yrttitarhaa tonne, että basilikat kuolee joka tapauksessa?

"Puutarhaa voi hoitaa aivan itse." No shit sherlock! Tosin kivampaa olisi, jos olisi puutarhurisihminen, joka hoitaisi tota mun palstaa ihan mun puolesta. Itte voisin makoilla siinä terassilla ja juoda gintonicia (ettei vaan iske malaria siis).

Miehille on toki omat tehtävänsä. Ei nyt sentään mennä niin pitkälle, että mitään sterotypioita käytettäis, mutta ei hitto oikeesti:

"Jos lähettyvillä on puutarhanhoitoon myötämielisesti suhtautuva mieshenkilö, hänen työpanostaan ei suinkaan kannata väheksyä." Niin, myötämieliset mieshenkilöt ovat aina iloksi.

"Miehet ovat keskimäärin vahvempia kuin naiset, joten miestä voi pyytää siirtämään painavia taakkoja." Toki, aina voi pyytää, mutta veikkaan että se vastaus on jotain "no on tuolla kottikärryt tuolla pihan perällä, ota ne."

"Miehet ovat usein myös innokkaita käyttämään lihasvoimaansa ponnisteluun ja hikiseen urakointiin, kuten kaivamiseen ja lapiointiin. Kiitos ja ihailu voivat innostaa miehen kerrassaan hämmästyttäviin suoritukseen." Naiset, siitä vinkkiä nyt!

"Seuraava kerta onnistuu aina paremmin, jos mies tietää, että hänestä oli todellakin iloa ja hyötyä." Ei ilmeisesti kannata vaan vittuilla ja kuittailla koko rankan multasäkin kantamisurakan ajan?

Voi hyvät veljet ja siskot mitä kerrassaan paskaa. Vieläkö tähän maailman aikaan jaetaan näinkin tiukasti kaikki työt? :D

Sitten loppuhuomioksi haluaisin sanoa, että jos noi tekstin lainaukset lukee ajatuksella että ne kertovat puutarhanhoidon sijaan "puutarhanhoidosta", ne saavat ihan toisia ulottuvuuksia. Ja hihitystä. 

 

Ladataan...

Ladataan...

Kyllä on odotettukin hei jo. Kevät on siitä hienoa aikaa, että voi liikkua ulkona ilman pelkoa syväjäätymisestä, voi istua nurmikolla ja kuunnella bändejä, voi hengailla kavereitten kanssa retkiviltillä ja voi vaan olla iloissaan.

Voi jorata tassut kipeäksi Poutatorven tahdissa, voi nauraa mahansa kipeäksi kuunnellessa Jannea ja tulkkia, voi kuunnella autossa Wappuradiota ja voi mennä kavereitten keikalle Vastavirtaklubille.

Lisäksi voi istua katukivetyksellä odottamassa kaveria ja ottaa itsestään kuvia. WTD-Natan aivopesu on tuottanut tulosta ja pakkohan se oli tilata itselle oma Coston lätsä. Vaihdettava tupsu, how neat is that :D

Tämä viikonloppu on mennyt niin mahtavissa musatunnelmoinneissa ettei mitään rajaa. Kahdessa päivässä kahdeksan eri bändin tai kokoonpanon keikkaa (viimeisin puolivahingossa, kun lähdettiin käymään lähikippolassa kaljalla eilen ja siellä soitti jazzbändi). Lisäksi Pispalan Pulterin 200 gramman pihvi (superkastikkeella toki), huikean hyvät löylyt Rajaportin saunalla sekä Twitteriä ajalta, jolloin Twitteriä ei edes oltu keksitty:

Lisää näitä viikonloppuja mulle kiitos.

Ladataan...

Pages