Ladataan...

Oon aika varma, että se PT poika yritti tappaa mut sinne salille. Ja toisekseen, oon aika varma että PT-koulussa opetetaan niille numerot ihan eri tavalla. Siinä kohtaa kun on itse nousemassa penkille ja omasta mielestä on menossa luku 12, ja olisi neljä siten vielä jäljellä, niin sieltä kuulu että 

"vielä kaheksan"

Lopputulemana oli hiestä läpimärkä paita, yksi uusi saliohjelma, tolkuttoman väsyneet jalat ja älyttömän hyvä mieli. Hyvä tästä tulee!

Ladataan...

Ladataan...

"Onks sulla kiire mihinkään?"

"No ei"

"Tehäänkö ihan vähän vatsalihaksia ku on tätä aikaa vielä tässä?"

"Mikä jottei".

Tunti ja monta monta lankkua, sivulankkua, kylkipitoa, istumaannousua, kiertoa ja sanoinko jo että lankkua myöhemmin eka treenikerta Peeteen (PT) kanssa oli ohi. Vikat toistot meni ihan sinnillä, ja kyllä. Oli ihan helvettiä. Eli ah niin mahtavaa :D

Testien tulokset tulee torstaina, ja samalla eka salitreeni. En malta oottaa mitä vittumaisuuksia sinne on keksitty..

Jos kiinnostaa yksityiskohtaisemmat jorinat noista treeneistä ja ne "mää kaaduin kyykkytangon alle ja ei jeesus se oli kivaa"-hehkutukset, niin niitä tulee noin päivittäin tuonne treeniblogin puolelle. Kuten tulee myös mittoja ja kehitystä ja sellaista. Oletettavasti hehkutan niistä täälläkin, kun tää nyt yllättäen on mun elämän sisältö :D

Parhausihmisen kanssa lauantaisissa häissä jouduttiin osallistumaan sellaseen lappuleikkiin missä piti sitten vastata väitteisiin että minä vai toi toinen. Siellä kysyttiin että "kumpi viihtyy enemmän kotona" ja todettiin että kysymys olis ollut helpompi jos olisi kysytty että "kumpi viihtyy enemmän salilla" ja oikeastaan siihenkin olisi ollut vaikea vastata.

Kai täällä kohta riidellään rahkapurkeista ja siitä, kuka ne viimeiset ananakset söi.

Ladataan...

Ladataan...

Tänään olisi sitten se kuntomittaustestipäivä PTn kanssa. Olen onnistunut kehittämään erinnäisiä kammotusajatuksia ja pelkotiloja aiheesta. Tässä muutama päivän ratoksenne:

  1. Kävin viimeksi tammikuussa 2012 kehonkoostumusmittauksessa. Olen varma, että sittemmin ne vähätkin lihakset joita mulla oli, ovat mystisesti muuttuneet rasvaksi. Olen täten lääketieteellinen ihme. 
  2. Oletettavasti mun kuntoni on niin huono, että tipahdan kuolleena kuntopyörän päältä fillariergometritestissä.
  3. En saa tehtyä ainuttakaan lihaskuntoliikettä, ja saan siitä sitten arvosanan "ei hyvää päivää miten sä oot paskassa kunnossa".

Sellasta :D Mitenkäs teidän muiden päivä menee?

Ladataan...

Pages