Ladataan...

En tiiä teistä muista, mutta minua vähän tympii kun sellainen perustavallinen terveellinen ruoka ei maistu yhtä hyvälle kuin epäterveellinen ruoka. Jos perusruoka maistuisi yhtä hyvälle, niin varmastikin ihmiset söisivät sitten terveellisemmin. Koko kansantalous ja -terveys voittaa! Joten ihan vaan muutama ehdotus siis tulevaisuuden geenimanipulaatioruokavalmistajille tässä illan ratoksi.

  • Jackymakupalan makuinen rahka-lese-mehukeitto -valmiste. Kaikkien diettaajien peruskivi ja rakas iltapala"herkku" kelpaisi muillekin jos maku ja tuntemus olisi samaa kuin maitosuklaa Jackymakupaloissa.
  • Grillisipsien makuinen kana+parsa-illallinen. Kelpaisi rouskutella parsaa kun makuhermoja hivelisi teollinen grillisipsiesanssi.
  • Pähkinäsuklaan makuinen ruisleipä (yhdellä juustosiivulla ja kahdella viipaleella kinkkua). Eväsleivät menisivät helposti veden kanssa alas, eikä yhtään harmittaisi kun ei iltapäiväkahvin kanssa saa mitään hyvää.
  • Lakritsijäätelön makuinen aamupuuro. Vetäisin ainakin kaksi sammiollista aamupuuroa raejuuston kera, jos makuelämys olisi sama kuin lakritsijäätelössä.

Mitäs toiveita teillä muilla on tulevaisuuden ruokavaihtoehdoksi? Vai järsittekö muka mielummin sitä rahka-lese-mehukeittoa? Ja väitätte että se on "herkkua"?

Ladataan...

Ladataan...

Bongaa palstanpitäjä kyliltä!

Tähän mennessä bongattua:

  • Hakaniemen metro
  • HKLn bussin kylki

Kantsii hakee TTYlle, se on kuitenkin kirkkaasti paras valinta! Kuvasta kiitokset Pilville :)

Ladataan...

Ladataan...

Jos tuo sanonta pitää paikkansa, niin taisin saada muutaman lisävuoden elämään tänä viikonloppuna. Olin nimittäin katsomassa muodostelmaluistelun SM-kisoja Turussa, ja katsomosta löytyi melkoinen kokoelma vanhoja luistelukavereita. Hirvittävän moni jutuista alkoi "ahaha, muistaks kun" ja päättyi hervottomaan naurunkätkätykseen. Aivan huippua nähdä vanhoja tuttuja, ja taas muisti virkistyi uskomattomilla jutuilla kisavuosista. Vaikka se tarina, jossa eräs nimeltämainitsematon tyttö ohjelman alussa kaatui eikä löytänyt enää paikkaansa, ja päätti sitten vaan lähteä pois jäältä. Kesken kilpailun. Siinä hämmentyivät niin tuomarit kuin joukkuekin, eikä kukaan oikein tiennyt mitä pitää tehdä. 

Tai se tarina, kun eräissä kisoissa kisasuorituksen jälkeen palattiin takaisin katsomoon ja kaivettiin sekä rillit että kisaeväät esille. Valmentaja katsoi touhua ja totesi: "Ei mikään ihme että te jäällä törmäilette toisiinne, puolet joukkueesta kaivaa rillit kun päästään katsomoon". No ei muuten olisi nähnyt hei sinne jäälle mitä siellä muut tekivät. 

Tai se kerta, kun eräs täytti 18-vuotta kisaviikonloppuna lauantaina. Ja lähti ostamaan Salesta kaljaa ihan vaan koska pystyi. Tarina ei kerro juotiinko ne kaljat kesken kisareissun vai ei :)

Eväsrepun sisältökin on jäänyt mieleen elävästi. Jackymakupalaa, Pilttiä, noin kilo mandariineja ja jollain oli aina niitä suojakaasuun pakattuja lihapullia. 

Ihanat naiset jäällä, toivottavasti nähdään taas porukalla pian!

Ladataan...

Pages