Ladataan...

Kyllähän sitä vois tuolla kylillä juosta ja fillaroida ja salilla riekkua ihan ilman mitään teknisiä juttujakaan, mutta kun mää niin kovasti tykkään niistä. Ja näistä neljästä tykkään ehkä eniten, siksi haluan esitellä ne muillekin. Ties vaikka Lilyn naisten kympille menijöistä joku löytää jonkun kivan appsin omaan käyttöönsä :)

Heiaheia

Sellaiseen yleiseen päivittäiseen seurantaan käytän Heiaheiaa. Parasta (ja pahinta) on se, kun sivun sivussa näkyy että montako reeniä on kaverista perässä. Tulee kauheita paineita päästä listaykköseksi! Ja aina saa kirota tyyppejä, joille kaupassa käynti on reeni. Olen ehkä joskus sortunut kirjaamaan jotain kauppakävelyitä ihan tästä syystä itsekin. Ahem.

Lisäksi onhan se nyt kiva seurata omia tekemisiään listana tai erinnäisinä graafeina. Parin vuoden ajalta. 

Endomondo

Endomondo menee päälle lähinnä silloin kun olen lenkillä, juosten tai fillarilla. Joskus kävellenkin. Datan kerääjälle hyvä appsi. Paraita ominaisuuksia on kyllä täti, joka huutelee korvaan kilometriaikoja. Voi sitten pistää tossuun vauhtia jos menee ihan lönköttelyksi. Tai yrittää pitää tiettyä kilometrivauhtia.

Fitocracy

Fitocracy on vähän niinkun liikunnan Facebook. Siellä voi seurata muita (tai olla seuraamatta), antaa propseja hyvistä treeneistä muille, käyttää sovellusta treenipäiväkirjaan ja sellaista. Tämän appsin parhaita puolia on tuo treenipäiväkirjan pito. Systeemi kun on käytettävissä ihan netissäkin ja voi tutkailla omaa kehitystään. Ja metsästää Questeja (esimerkiksi "Everybody's doing it..." -quest: penkkiä!) ja Achievementteja ("I seem to be lost": Run 20miles in your lifetime). Questeja ja Achievementteja on monia, joten aina on jotain tavoiteltavaa.

 

Ja ehkä ihan parhainta, arvatkaa kuka on myös Fitocrat?

Aivan mahtista, Arska!

Polar Personal Trainer

Polarin PT on näistä ehkä vakavamielisin, eikä kaikken hauskin ja kätevin käytettävyydeltään. Mutta asiallisin ehdottomasti. Eniten käytän täältä ominaisuutta, jolla voi vähän hahmottaa treenin kuormittavuutta. En halua enää päätyä siihen "ei vaan jaksa" monttuun ja olla viikkokaupalla tekemättä mitään kun ei vaan huvita.

Tuossa näkyy maaliskuun käppyrä, josta voi nätisti erotella neljä eri viikkoa. Eka viikko on leppoisa ja kevyt viikko, kaksi seuraavaa ns. normaalin rasitustason viikkoja, ja tämä viimeisin on menty sitten isommalla vaihteella. Ensi viikko on taas sitten lepoisampaa. Vihreä käppyrä näyttää suunnitellut treenit, mutta sitä en taida jaksaa täyttää.

Mitäs liikuntasovelluksia teiltä löytyy käytöstä?

Ladataan...

Ladataan...

Kylläpä nyt kelpaa! Synttäripäivä alkoi melkoisen hyvin aamupalajätskillä ja kahvilla ja Medihelin laskeutumisella lähestulkoon mun pihaan. Ei ne sentään mua hakemaan tulleet, pikana vanhainkotiin, mutta olihan se nyt melkoinen näky kuitenkin. Hetken ehdin toivoa että sain kun sainkin sen helikopterin lahjaksi mitä pyysin, mutta kuulemma ei. Pah. 

Synttärisankari saa synttäripäivänään päättää mitä tehdään, joten tänään mentiin parhausihmisen kanssa "vaellukselle". Tai siis talsitiin metsäpolkuja kaikenkaikkiaan kolmisen kilsaa ja käytiin välissä piknikillä. Pääasiahan on eväät, eikö?

Synttärilahjoja on tullut vaikka mitä! Kuumavesipullo ja kätevä viltti. Viltti on kätevä, koska sen alla voi ottaa päiväunia, mutta siinä on sopivasti reikä jotta siitä saa tehtyä ponchon. Kun nousee päiväunilta, niin voi vaan muuttaa viltin ponchoksi ja ei ole yhtään kylmä! Parhausihminen sitten osaa ajatella kaikkea :D

Muistinkohan nyt mainita riittävän monta kertaa että mulla on tänään synttärit? Hyvää juhannusta -78 mulle!

Ladataan...

Pages