Ladataan...

Taitaa olla niin että häätunnelmiin palataan vielä toisenkin kerran, kun saadaan lisää kuvia. Olisi helppoa sanoa että en oo ikinä ollu tällaisissa häissä, koska noh, nää oli ekat omat. Mutta tältä nämä häät nyt ensimaistiaisena näyttivät:

...12:22 virallinen osuus oli valmista (kuva: Sakari Karipuro)

Kotipihalla nostettiin maljaa, nautittiin auringonpaisteesta, halattiin ystäviä, oltiin iloisia ja onnellisia. Onnellisuus ja iloisuus jatkuivat vielä virallisella häämatkalla (joista myöhemmin lisää). Häämatkaan sisältyi telttamajoitus, kavioeläimiä kylpytakeissa, savusauna, 50kg palvattua sikaa, tuoreelle avioparille omistettu punkbiisi, standuppia ja ennenkaikkea ihmisiä ja rakkautta. Kuvat ehkä kertovat enemmän:

 

 

 

 

Lisää kuvia ja muisteloita heti kun opin tämän uuden sukunimen (voi mennä hetki siis).

 

 

 

Ladataan...

Ladataan...

Ny on räpsyripset ja kaik! Ei tarvi tuuletintakaan enää kotona kun voin vaan räpsytellä ja ilma liikkuu  sopivasti. Jännää miten pienistä jutuista tulee tyttöolo. Tottakai sitä on niinkun tyttö noin muutenkin (sopivat osat ja sillai), mutta on tiettyjä juttuja mistä tulee sellainen tyttöisä fiilis. Esimerkiksi nämä räpsyripset. Jotensakin raja menee siinä että kun on räpsyt tai ripsaria niin on tyttöisä olo, ilman ripsaria ei niinkään.

Toinen mistä tulee tyttöolo, on korkkarit. Ei tarvi olla hametta, korot riittää. Tosin käytän aika laiskasti niitä, mutta ehkä siksi onkin spesiaalisen tyttöisä olo. Nätti tukka, mekko kesällä ja epäkäytännöllinen käsilaukku, niistä on tyttöfiilis tehty. Ja nätit kynnet. Omat on aina niin murtuneet ja rispaantuneet ja ties mitä, niin tällaiset hienouskynnet ovat erityistyttöisäjuttu kuulkaa.

Eihän sitä missään määritellä että jotkut asiat ovat tyttöjen juttuja ja jotkut poikien juttuja, mutta jos nyt pelataan stereotypioilla hetki niin onhan niitä. (Paitsi pienten lasten äidit, joille on erityistärkeää että lapsella on eityttö- tai eipoikavaatteet päällä. Oon alkanut pohtia että tunnistaakohan helpommin tyttötaaperon siitä että sillä on autopaita ja poikataaperon siitä että sillä on barbipaita? Joku äiti-ihminen Lilystä voisi selittää mulle miksi on kamalaa jos tyttölasta luullaan tyttölapseksi?) Mulle tulee sellainen tyttö olo sellaisista stereotyyppisistä jutuista: meikistä, korkkareista, miesten kohteliaasta käytöksestä, mekoista ja niin edelleen. Mistä teille tulee sellainen tyttöisä olo? Meikistä, korollisista saappaista, minihameesta? Tennareista, farkuista ja bändipaidasta?

Naisellista ja epänaisellista käytöstä voi muuten käydä opettelemassa täällä Pin the Fuck Ups -blogissa, yksityiskohtainen ja mahtavasti toteutettu opas kaikille!

Ladataan...

Pages