Ladataan...

Kipeänä oleminen on inhottavaa. Pahempaa on kuitenkin olla siinä kuilun reunalla että onkohan sitä tulossa kipeäksi vai eikö ole. Kuilun reunalla ollessaan voi kuitenkin hörppiä teetä ja sovitella juoksupaitaa.

Kun ei uskalla lähteä lenkille, ettei pahenna tilannetta. Ehkä sitä voisi heittää joogamaton tohon olohuoneen (eilen siivotulle toim.huom.) lattialle ja vähän venytellä samalla kun odottelee kavereita saapuvaksi Helsingistä. Tai pistää collegehaalarit päälle ja katsella odotellessa Netflixistä jotain. Kyllä tämä tästä!

Ladataan...

Ladataan...

Tein vuosi sitten kuntotestin ensimmäisessä tapaamisessani PTn kanssa. Testissä tehtiin kyykkyjä (sormenpäät lattiaan asti käsien ollessa sivulla), punnerruksia (ei-polvet-maassa), istumaannousuja (yläasennossa kyynärpäät aina osuu reisiin), selkälihaksia (siinä vekottimessa missä ollaan vähän viistossa ja sitten viedään yläkroppa alas ja taas ylös) ja pystypunnerrusta (molemmissa käsissä käsipainot). Jokaista liikettä aina 30 sekuntia ja niin monta vaan kun menee. Yksinkertaista, eikö?

Mitäpä olen sitten saanut vuoden pääasiassa säännöllisellä salitreenillä ja muulla häsläämisellä aikaan?

  • kyykyt: 24 -> 29
  • istumaannousut: 18 -> 20
  • selän ojennus: 22 -> 25 (oikeastaan 25 ja puoli, mutta puolikkaita ei taideta laskea)
  • punnerrukset: 16 -> 18
  • pystypunnerrus: 20 -> 30

Hurjasti eniten parantuivat pystypunnerrukset, ja pakko myöntää että on sitä hartioita ja olanseutua reenattukin ihan urakalla. En ota mitään kantaa että onko mun tulokset hyviä/huonoja/kehnoja/erinomaisia vai mitä, ne ovat minun tuloksiani ja osoitus siitä että on reenattu ja on reenattu oikein. Pitäisköhän tehdä seuraava testi taas vuoden päästä, ja ottaa tavoitteeksi että ainakin samat menee? :)

Laittaisin tähän kuvan salireissulta, tai jotain hienoja otoksia kun teen jotain saliliikehdintää, mutta ei mulla nyt mitään sellaisia ole. Sen sijaan katsokaa mitä näin kun lähdin salilta:

Heposia! Kaljaa! Heposia JA kaljaa! Whoa!

Ladataan...

Ladataan...

Blogimaailman suosituimmat blogit ovat luultavasti muotiblogikategoriassa. Joku yksittäinen ruokablogikin saattaa mukana olla, mutta veikkaisin että muotiblogit ovat niitä jotka vetävät lukijoita. Kyllä, minäkin luen muotiblogeja. Ja siitä huolimatta mua ei kuvata koskaan termeillä "muodikas", "tyylikäs" tai "trendikäs". Minä nimittäin en saa ikinä asuja sillai oikein. Tiiätte kyllä, sellainen "oh ja sitten heitin vielä tähän tämän huivin" tai "otin tuurilla kaapista tämän silkkitopin ja pörröhameen ja kylläpä ne sopivat yhteen sekä keskenään että Minna Parikka -kenkieni kanssa, mikä tuuri". Mulla on kyllä aina sillai aikomus, että no nyt voisin panostaa. Huolimatta siitä että on vähän vaikea panostaa kun vaatekaapissa on lähinnä collegehuppareita, treenivaatteita ja tuulihousuja. Mutta on mulla jotain ns. aikuisempaakin. Mutta yrityksestä huolimatta, en vaan saa aikaan sellaista siistiä, tyylikästä ja aikuista asua. Saan aikaan harmaavarpusasun (toiset on trendikkäitä, toiset hoppareita, toiset harmaavarpusia). Älkää ymmärtäkö väärin, jos saisin valita kulkisin jatkuvasti onepiece-haalarissa, mutta se ei ole ihan sovelias jos pitää esim. mennä töihin. Haahuilen mielelläni collegehousuissa töihin (jos ei tarvitse tavata muita kuin omia työkavereita), mutta joskus olisi kiva olla viimeistelty. Hahmottelin tässä yhden omasta mielestä tyylikkään asun, jossa voisin jopa tuntea oloni mukavaksi:

Mekko, huivi, kassi ja kengät (Nää ei oo mitään yhteistyölinkkejä, mutta nyt ainakin itse löydän uusiksi nämä jos kuitenkin vähän shoppaan. Paitsi en tota huivia, miten se voi maksaa kolme ja puolisataa euroa? What? Tai ehkä tuon huivin pitäisi olla enemmän mustavalkoinen, hmmmmm. Varmaan tolla hinnalla saisi sellaisenkin version.) Siistiä ja tyylikästä, eikö? Joo, oliskin tuo noin helppoa. Jostain syystä en vaan kykene sporttamaan siistiä ja tyylikästä. Tälläkin hetkellä hiihdän aikalailla näissä kamoissa:

Villatakki, toppi, t-paita, farkut, kangaskassi ja kengät.

Kengät lienevät se tyylikkäin osuus. Mutta vaikka treenikamoissa painelenkin välillä melkoisissa sateenkaarioksennusväreissä, niin normipäivänä värikokoelmasta löytyy musta, harmaa ja sininen. Ehkä jos oikein hassuttelen, niin harmaameleerattu. Huikeeta, eikö? Olen ihan kade noille muotiblogien tytöille, jotka päivästä toiseen jaksavat miettiä mitä pistää päälle (en nimittäin hetkeäkään usko että oikeasti ne poistuvat kotoaan miettimättä asuaan ja yhteensopivuuksia) ja joilla on varma käsitys siitä että mikä itselle sopii ja mikä ei. Itse edustan tällaista harmaavarpus-linjaa, eikä siinäkään mitään huonoa ole. Mutta olisi älyttömän kiva jos osaisi näyttää tyylikkäältä halutessaan JA tuntisi olonsa kotoisaksi sellaisissa vaatteissa. Ajattelin tässä että koska korkkarit tuovat aina ripauksen tyyliä (no, lähes aina, jos ei lasketa sellasia muovisia stripparikorkkareita nyt tähän), niin voisin oikein lähteä perjantaina tai lauantaina korkkariostoksille. Eli luultavasti tulen kotiin uuden Converseparin kanssa.

Onko täällä muita tyyliwannabe-tyyppejä? Jotka selaavat muotiblogeja sohvalla maatessaan, ja jotka heti kotiin tultuaan vaihtavat jalkaansa ne harmaat pieruverkkarit? Ja jotka eivät käsitä miten toisille on suotu tyylitajua, ja toisille ei...

Ladataan...

Pages