Ladataan...

Ilmeisen helposti. Kuopiossa tuotiin livemusa spinningsaliin. Turmion Kätilöt luukuttivat ja kaukaisimmat polkijat tulivat Vaasasta asti. Mahtavaa!

Kauppakadun Fressin ryhmäliikuntavastaava Veera Salokangas kertoo, että liput menivät kuin kuumille kiville. Kuntokeskuksen kanta-asiakkaille paikkoja oli varattu 40, ja ne menivät alle alle vuorokaudessa. Myös loput 20 lippua menivät nopeasti.

– Ei tarvinnut paljoa markkinoida. Vielä keikkapäivänäkin puhelin soi ja moni kävi kyselemässä, mahtuuko vielä mukaan. Ei-oota myytiin alkuviikosta asti.

Mitenköhän Tampereella tuo onnistuisi? Minkä bändin tahtiin haluaisit spinnata tai nostella painoja?

Juttu ja kuva

Ladataan...

Ladataan...

Uudet lelut on aikuisena yhtä hauskoja kuin lapsena. Paketti pitää repiä auki HETI ja päästä leikkimään saman tien. Tästä syystä onkin aikuisena ihan mälsää, kun kaikki uudet puhelimet ja kamerat ja kaikki pitää ladata ennen kuin ne saa käyttöön. Ärär, menee hyvää leikkiaikaa hukkaan sanon minä. No mutta. Tänään oli akku täynnä virtaa sekä kamerassa että kuvaajassa, joten mikäs sen parempi kun mennä leikkimään pihalle.

Oon aika rakastunut tuohon kameraan. 300e well spent, etten sanoisi! Hauskoja ovat myös nuo filtterit, joita kamerassa on sisäänrakennettuina. Vähemmän kuvien tuunausaikaa siis, ja enemmän instragramfiilistelyä kuviin joita ei puhelimen kameralla ota (se, onko tuo sitten hyvä asia niin valokuvauspuristit saattavat olla asiasta eri mieltä).

Erityisesti tykkään tuosta valmiista kaunennusfiltteristä. Tai siis blurrista, joka siloittelee kivasti rypyt ja sellaiset. Siis tää on kiva:

Mullahan on olemassa myös Canonin järkkäri. Omasta mielestäni oon oppinut sillä aika hyvin kuvia ottamaankin, mutta siinä tulee aina jotenkin sitten vastaan se että kun ei oo tarpeeksi hyvää objektiivia JUURI siihen tilanteeseen kun on vaikka jouluna hörppimässä glögiä hämärähkössä valaistuksessa. Tai kun haluaisi ottaa kuvan mutta ei ole jaksanut kantaa sitä järkkäriä ja niitä kaikkia objektiiveja mukana. Tai siis kun ei ole raaskinut pistää tuhatta euroa kiinni kameravälineistöön. En ajatellut luopua tuosta Canonistani, on se sen verran rakas, mutta voi olla että se saa nyt viettää hetken lomapäiviä kuitenkin eteisen kaapissa. 

Pahoittelut kuvamäärästä, mutta kun mää oon niin innoissani! Lupaan seuraavissa kuvissa panostaa enemmän kompositioihin ja muihin olennaisuuksiin kuvissa :) 

Ladataan...

Ladataan...

Lähdin parhausihmisen seuraksi Verkkokauppaan, kun sen piti ostaa muistikortti. Vahingossa ostin itselleni kameran. Hupsista. Mutta se on hieno! Ja kun en ole niitä bloggareita jotka saisivat mitään tuotteita lainaan tai testiin, niin piti omaa rahaa tietty käyttää. Tietty jos ei valittais mainoksista niin ehkä joku mainostaja muakin muistais (ootan edelleen yhteydenottoa Kallen mätitahnan, Varrasleivän ja jonkun karkkifirman markkinointi-ihmiseltä, olen valmis testaamaan uutuustuotteita tai vaikka tekemään laaduntarkastusta jos halutaan). Ajattelin silti hehkuttaa kun lyhyen tutustumisen perusteella tää kamera on just hyvä. Paitsi ehkä etsin pitää ostaa. Ja joku toinen putki. Ja lisäsalama. Jajaja. Ouou. Pelkkää rahanmenoa tämä!

Lisäraporttia ja hehkutusta heti kun saan akun ladattua ja otettua hienoja taidekuvia. Innokkaimmille kameranörteille lisätietoa täällä. Niin ja kuvat on sieltä kans.

Ladataan...

Pages