Ladataan...

Täytin sen hyvänolonreseptitestin, ja tunnen itseni huijatuksi. Testissä piti valita oma suosikkiherkku (missä olivat korvapuustit, jäätelö ja maitosuklaa kysyn vaan). Valitsin suklaakakun (kuvan perusteella). Lopputulos oli tämä:

Nyt se onkin vain "eväs" eikä herkku. Ja oikeasti, tuo on mukaherkku. Jos se on gluteeniton, sokeriton ja maidoton. Ja siinä on punajuurta. Suklaakin on satavarmasti jotain Andeilta raahattua 99% raakasuklaata, joka maistuu kaakaojauheelle.

Tunnen oloni huijatuksi.

Ladataan...

Ladataan...

Ihan taas vaan uteliaisuuttani aloitan blogihaasteen. Nimittäin Jos mulla olis... niin... -haasteen. Pisteiden kohdalle pitää itse täydentää sanoja, että lause toimii, yksinkertaista. Mutta mää aloitan:

Jos mulla olis moottoripyöräkerho, niin sen nimi olis Satan's Consultants.

Ai miksi? No syystä tai toisesta lähdin pohtimaan että miksi Hell's Angels on niinkon "kova" kerhon nimi. Ihan nynnyhän se on. Jotain enkeleitä. Ajauduin pohtimaan että mikä olis sitten kovempi ensinnäki kun Hell. Tietty sen paikan omistaja, daa. Eli Satan (ei Miroslav Satan, se jääkiekkoilija, vaan se joka kulkee vaan tolla taiteilijanimellään). Ja mikä olis pahempi kuin Angels? Tässä oli vähän vaihtoehtoja: paholaiset, veromiehet, juristit. Mutta tietenkin pahin on Konsultti. 

Noniin. Siitä sitten vaan spontaanisti kirjoittelemaan. Kommenttiboksiin tai omaan blogiin!

Jos sulla olis..... niin...?

PS. Huomasitteko muuten jo tämän uutisen? Mää en kestä! :D

Pages