Ladataan...

Koska täytin tänään kaikkiaan 35 vuotta, oli syytä juhlia tilannetta. Ikähän on mitä parhain, mummini sanoin:

"Sopiva ikä: tarpeeksi vanha tietääkseen mitä ei pidä tehdä ja tarpeeksi nuori tehdäkseen sen silti."

Aloitin päivän sopivasti heräämällä ennen seiskaa. Koska en malttanut nukkua pidempään (hyvää lahjojen avausaikaa olisi mennyt ihan hukkaan!) siis. Yöpöydällä odotti kirja ja kortti, ja kirjaa lukiessa menikin pari tuntia. Sen jälkeen oikeen hurjastelin, ja pesin ainakin viisi koneellista pyykkiä. Ja söin karjalanpiirakoita aamupalaksi, aikamoinen meno vai mitä!

Iltapäivästä mulla oli varattuna parturointiaika, koska pitäähän se nyt edes yrittää näyttää nätiltä vaikka mahan tilalla onkin rantapallo ja eteenpäinmeno muistuttaa enemmän lonkkavikaista ankkaa kuin ihmistä. Hetken mielijohteesta (ja mulla oli ylimääräistä aikaa) poikkesin sisään Kuparitalon Vohvelikahvilaan. 

Mitään tekosyytähän ei oikeasti pitäisi vohvelin syöntiin tarvita, mutta ainakin omat synttärit on erityisen pätevä syy sanoisin. Parturoinnin jälkeen jatkoin bilettämistä ja tulin kotiin siivoamaan vaatekaappia. Oon varmaan jotain tehnyt oikein kun kierrätykseen meneviä kamoja on jäljellä puoli säkkiä ja kaikki muu onkin ihan käyttökamaa (taisin joskus syksyllä siivota vaatekaapin edellisen kerran, hyvä minä että ennakoin). Juhlintahan ei tähän loppunut, sain vielä jätskiannoksen! Ihan parasta!

Sellainen päivä! Lisää näitä, miksei voi olla enemmän synttäreitä vuodessa (siis kun on kiva synttäripäivä, huonoja ei tarvisi tietty olla lainkaan)?

Ladataan...

Ladataan...

Äiti kävi tutustumassa uuella talolla ja toi pikkusen tuliaisia. Pitäähän sitä nyt talossa posliinit olla:

Aamuespressoja vaan keittelemään sitten! Aika huikeeta että en oo onnistunut pienenä hajottamaan noita, oon kuulemma saanut ne lahjaksi (varmaankin jouluna). Muistan kyllä leikkineeni noilla, ja on tosta yhdestä kupista lohjennut pala irtikin. Näiden lisäksi sain muutamia vanhoja paperinukkeja, teki mieli alkaa heti tutkaileen niitä mutta piti maalata pöytää siinä niin en sitten kehdannut. Paperinukkeja! Ihan mahtavaa.

Tänään käytiin taas maalaamassa ja puuhaamassa talolla. Maalia seinään ja sitten porukoiden peräkärrin kanssa Ikeaan. Olisi ehkä voinut päätellä että kun jokaisesta tuhlatusta satasesta tienasi 10€ lahjakortin niin siellä oli paikalla muutama muukin tyyppi, mutta asialle nyt ei vaan voinut mitään. Sängyn runko, patjat ja työpöydät piti hakea peräkärrillä. Löytöpisteestä naarattiin mukaan myös hoitopöytä, joten sekin ongelma ratkesi aika kätevästi (hankkiako sellainen vai ei, eli hankittiin). Mutta voi kiesus! Mikä ihmeen tarve ihmisillä tulee siellä Ikeassa siihen keskellä käytävää lonnimiseen ja kulkuväylien tukkimiseen? Kun on siellä muitakin niin onko ihan pakko jättää se ostoskärry keskelle kulkuväylää (joka on kätevästi merkitty nuolilla ja harmaalla pohjavärillä) niin ettei siitä pääse muut ohi? Eikö sitä kärriä voi siirtää siihen reunaan jos haluaa itse käydä tutkimassa jotain purnukkaa siellä sivummalla? Ärärärär. Mutta pääasiat on nyt hankittu. Jee. Eikä tarvi enää käyttää viikonloppua Ikeaan. Jeejee. Meen sitten joskus viikolla ja tukin kaikki kulkuväylät, muahahahahaha.

Ladataan...

Ladataan...

A. Aamut. Ei sitten yhtään mun juttu. Tai on, jos saan pistä silmät kiinni ja nukkua vähän lisää. Nyt sitten jos joku tulee viisastelemaan että "tsihhhhiiiii, oota vaan ku lapset herättää sut aamulla" niin suutun.

B. Banaanijuge ja nakit, lyömätön yhdistelmä.

C. D. Olisi vintillä pari laatikollista näitä, en oo keksinyt haluanko säilöä vai mitä niille pitäisi edes tehdä. 

E. En oikeesti keksi mitään tähän. Mutta katsokaa, nätti kuva:

F. Faarao. Yritettiin kerran jossain lautapelissä (en muista missä mutta siinä aina arvottiin kirjain ja sitten piti keksiä mahdollisimman monta esim. Fllä alkavaa tiettyä asiaa) sanoa että faarao on äffällä alkava ammatti, mutta ei mennyt läpi.

G. Garkki. Irtogarkki erityisesti.

H. Hapankorput. Voisin elää hapankorpuilla. Ehdottomasti parasta kun saa lasin kaakaota, hapankorppuja ja voi lukea samalla Daltonin veljeksistä ja Lucky Lukesta.

I. IRC. Kaverit tekstipohjaisina, miten ihanaa eikä yhtään turhia kuvia.

J. Jäätelö. Kaikki käy, mutta lakritsijätski on parasta.

K. Kakkubuffet. En mee enää toiste, tuli niin paha olo.

L. Luistimet. En malta oottaa että pääsen taas jäälle. Ehkä jo syksyllä?

M. Mökki. Vietän siellä ihan liian vähän aikaa ottaen huomioon kuinka rauhoittava paikka se on.

N. Naantali. Se paikka mikä vaan on koti. 

O. Oma rauha. Tarviin tätä aika säännöllisesti, menee hermot jos yhtään ei saa olla yksin ja muut vaan meuhkaa.

P. Perhe. Aika kliseistä ja keski-ikäistä, mutta mulla on nyt se perhe mistä oikeasti haaveilin tosi pitkään. Toivottavasti perhekoko kasvaa sillä kahdella ilman ongelmia, ja että kaikki ylipäätään sujuu hyvin.

R. Rikosromaanit. Eli dekkarit. Voisin lukee ties kuinka monta. Agatha Christien opukset oon lukenut jokaisen vähintään kahdesti.

S. Speksi. Erityisesti NääsPEksi ja DIspeksi. Paljon hauskoja muistoja, toivottavasti monia uusiakin muistoja vielä näiden tyyppien kanssa saadaan kehiteltyä. Vaikka sitten risteilynkaatoristeilyllä.

T. Tiikerit. Tiesittekö, että jos tiikeriltä ajelee turkin niin ne raidat on sen nahassa?

U. Ukkonen on edelleen mun kammotuksen aiheeni numero yksi. Tai kaksi, käärmeet menee ehkä ykköseksi. 

V. Vanukkaat. Arvatkaa tekeekö mieli Jacky-makupalaa nyt?

Å. Åbo. Erityisesti Turun murre, lähellä sydäntä. Huolimatta siitä että kaikki epäturkua puhuvat kokevat oikeudeksiin huomautella että puhutpa rumasti tai puhutpa väärin, niin on se vaan hieno murre.

Ä. Äiti. Mun äiti on huippu, sen äiti on huippu ja toivon että mustakin tulis huippu siinä hommassa.

Ö. Öhöhöh, nauran monesti kun kukaan ei kuule.

Ladataan...

Pages