Ladataan...

Trendissä on huomattu tämä suuri trendikkyys ja kaiken uuden aallonharjalla oleminen mitä täällä blogissa harrastetaan (finally, aloinkin jo hieman ihmettelemään). Joviaalisti nappasin kiinni siis häähaasteesta.

Trendi yksi: Rakkaus.

Siitähän se lähtee se häähomma. Että on puoliso jota rakastaa. Eli aloitetaan siitä ja vasta sitten lähetetään kutsut.

Trendi kaksi. Järjestä juuri sellaiset juhlat kuin haluat. 

Kuulostaa kliseeltä, mutta järjestäkää sellaiset juhlat, jollaiset itse haluatte. Me järjestetiin oikeastaan kolmet juhlat, jotka kaikki olivat juuri sellaiset kun haluttiin. Parhaat juhlat järjestyvät helposti. Paikalle tarvitaan kavereita ja/tai sukulaisia, munkkeja, boolia ja skumppaa. Reilusti. Ensin maistraatin jälkeen juhlittiin omalla pihalla, siitä siirryttiin kuokkimaan juhliin joissa oli lisää kavereita ja lopuksi vielä juhlittiin sukulaisten kanssa muutaman viikon päästä. Jokaiset juhlat olivat aivan parhaat (tietty).

(kuva: Sakari Karipuro)

(kuva: Paavo Tawast)

(kuva: Paavo Tawast)

Trendi kolme. Koivu, joki ja perinteinen romantiikka. Sekä bändi jossa yksi soittimista on melodika.

Ennustan perinteisen kokko-vesistö-koivut pyhän kolmiyhteyden palaamista hääsuunnitelmiin. Juhannuksena voi viettää taas häitä. Häävalssi hoidetaan kavereiden säestyksellä. Häävalssina meillä oli  Samae Koskisen Hän jolla on kaikki. Sitten tanssitaan ja yritetään olla vähän itkemättä kun kaikki on vaan niin hyvin. 

(kuva: Paavo Tawast)

Tänä iltana yhdessä tanssitaan / ja kaikki on iloisii / Kaikki tärkeet ovat tänne löytäneet / meil on paljon ystävii

Nyt on kaikki niin hyvin / oltaispa tälleen ikuisesti / Voi kun voitais joskus sanoo / et meidän rakkaus kaiken kesti

(kuva: Paavo Tawast)

Trendi neljä. Älä stressaa.

Hassut hevosmaskit ja vieraiden rento asustus auttavat hääpariakin rauhoittumaan ja rentoutumaan.

Trendi viisi. Mukavuus ja ilo ja onni.

Mukavuudesta ei kannata tinkiä hääyönä. Ilmapatja ja makuupussi, sekä korvatulpat siltä varalta että jamibändi "Hei mäkin pystyn vielä soittaan" innostuu neljän aikaan yöstä soittamaan vielä Ultra Brata (olettaen että et halua kuunnella kyseistä orkesteria). Korkokengät eivät festariolosuhteissa ole se fiksuin valinta, mutta onneksi löytyy kivoja häisin sopivia släpäreitäkin (jej sille). Mukavat kengät ovat olennaiset myös siksi että jaksaa jorata monta tuntia putkeen hyvien bändien ja huikeiden biisien tahtiin (Vai kehtaatko väittää, että Röllibiisit eivät toimi tilanteessa kuin tilanteessa?). Lisäksi, hääkimpun voi kätevästi grillata makkaran lisukkeeksi puolen yön jälkeen kun iskee paha hiuko.

Tämä oli nyt hieman sekoitus ennustamista ja muisteloita. Taidan katsoa vielä kerran videon tuolta juhlista. Lupaan etten kyynelehdi (ainakaan kovin paljoo).

Ladataan...

Tossa kun tungin vaatteita kaappeihin muuton jälkeen (kaikki eivät ole vieläkään löytäneet paikkaansa) mietin että pitäisi kyllä ihan tosissaan päästä eroon isosta määrästä huituloita ja rättejä. Tämä on vielä työn alla tämä projekti, joten ihan vielä en ajatellut masentua aiheesta (vaikka olishan se kiva saada ne vaatekasat pois lastenhuoneen sohvalta). Mökötin eilen sohvalla aikalailla koko aamun, koska oli ihan valasolo. Mikään vaate ei ollut kiva päällä, ja päätin että haluan jonkun mekon jossa on kiva olla ja joka näyttääkin kivalta. Sillai mekon-sisällä-on-valas-mutta-kivan-näköinen-valas-tavalla, you know. Muistin että Nokialta löytyy Nanson tehtaanmyymälä, ja Nanson vaatteethan tuppaavat olemaan trikoota ja trikoo venyy. Ei kait muuta kun autoon ja kohti Nokiaa.

Ja Nanso ei pettänyt! Tarjoushaukkana löysin heti alennusmyyntirekistä kaksikin vaihtoehtoa.

Vissiin innostuin niin kovasti tuosta punaisenkukertavasta mekosta että kuvakin jäi epätarkaksi. Aika kauan jouduin arpomaan näiden välillä, mutta päädyin ostamaan tuon Revontuli-malliston olomekon (puoleen hintaan, who-who-whoo). Sininenkin oli kyllä tosi kiva, mutta toistaiseksi jätin kauppaan. Ei nyt kahta kehdannut ostaa. Että varmaan pakotan parhausihmisen hakemaan mulle ton mekon sitten maanantaina heti. Mutta katsotaan!

Ladataan...

Ladataan...

Niin se keittiö. Jostain syystä herään 3-5 kertaa yössä enkä saa nukuttua. Tästä syystä olisi enemmän kuin hyvä pystyä nukkumaan päiväunia, mutta kun en ole niissä sitten yhtään hyvä. Tänäänkin päikkäreiden sijaan siivosin keittiön, joka on nyt oikeastaan ainoa (makuuhuoneen lisäksi) kuosissa oleva huone talossa. 

Raitatuolit piristivät kivasti keittiötä, eivätkä edes kauhesti riitele keltaisen pöytäliinan kanssa. Koskahan sitä jaksaisi tehdä olohuoneelle jotain? Ehkä ensi viikolla? Nyt taidan siirtyä terassille koska aurinko paistaa ja voi olla että huomenna ei enää olekaan lämmin keväinen sää. Lämpöä varastoon nähkääs.

Ladataan...

Pages