Ladataan...
Evil Dressmaker

Pienistä asioista voi ihminen ilostua. Niinkuin nyt vaikka siitä että sai victory rollsin onnistumaan kunnolla oikeastaan ekaa kertaa elämässään. Jee. Olin muutenkin aika fiininä. Mutta kivointa oli silti että kampaaja kehui kampaustani ja kysyi olinko käynyt teettämässä sen kampaajalla. Että kai se kampaus sitten oli aika hyvä :D

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

Herätelläänpä tätäkin palstaa hieman pitkästä aikaa. Vappu tuli ja meni, itse näytin sirkustaiteilijalta ja tarjosin juhlavieraille toffeepopkornia ja pekonijuustopiirakkaa. Niin ja tietysti itsetehtyjä hattaroita. NAM! (voiko pitää paikkansa että pelkästä sokerista ja satunnaisesta määrästä elintarvikeväriä valmistetut tuotteet maistuvat itsetehtyinä erille kuin esim Särkänniemen hattarakojusta?)

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

... että alan pitkän tauon jälkeen taas piirtää. Nuorempana olin kai aika hyväkin piirtäjä. Sitten tuli elämä, opiskelu, työ ja sen sellainen. Nyt tuntuu sille että voisi kokeilla taas ja treenata taitoja. Aloitin luonnoslehtiön. Tuollaisen kauniilla kankaalla päällystetyn. Pidän ruskeasta paperista, siitä ei tule tyhjän paperiarkin syndroomaa samalla tavalla kuin valkoisesta.

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

Tiedättekö mitä? Minä rakastan Atelieeri O. Haapalaa. Jos tämä itsestäänselvä asia on jollekulle teistä vielä täysin tuntematonta aluetta niin kannattaa toki kurkata mitä Atelieeri O. Haapala tekee. Onyxein ja Helmutin maailmankuva on aika erilainen kun vertaa tähän nykyiseen maailmanmenoon. Eikä se ole ollenkaan huono asia. Tässä yksi heidän viimeaikaisimpia tuotoksiaan, mallina allekirjoittanut.

O. Haapalan liikkuvassa studiossa on yleensä mukana erilaisia asusteita joista voi valita päälleen mieleisimmät. Itselläni tässä tosin omat vaatteeni ja asusteeni 1910-luvun tyyliin.

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

Nimittäin joulu (mikäli on päässyt joltakin tämä tieto lipsahtamaan ohi korvien). Sen kunniaksi harrastin vähän askarrus-paskarrusta. Ottakaa rauhallisesti, unohtakaa stressi. Tehkää se mikä on ehdottoman välttämätöntä mutta unohtakaa muu. Joulu tulee ja menee vaikka seisoisit päälläsi ja soittaisit tuuballa Sinivuorten yötä. Ja se tulee ja menee vaikka et seisoisikaan. Tärkeintä on että voi nauttia ja lepuuttaa jos/kun siihen on tarvetta. Joulu ei ole pakonomaisia traditioita varten, joulu on sinua itseäsi varten.

Rentouttavaa ja iloista joulua!

Share

Pages