Ladataan...
Evil Dressmaker

Pienistä asioista voi ihminen ilostua. Niinkuin nyt vaikka siitä että sai victory rollsin onnistumaan kunnolla oikeastaan ekaa kertaa elämässään. Jee. Olin muutenkin aika fiininä. Mutta kivointa oli silti että kampaaja kehui kampaustani ja kysyi olinko käynyt teettämässä sen kampaajalla. Että kai se kampaus sitten oli aika hyvä :D

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

Herätelläänpä tätäkin palstaa hieman pitkästä aikaa. Vappu tuli ja meni, itse näytin sirkustaiteilijalta ja tarjosin juhlavieraille toffeepopkornia ja pekonijuustopiirakkaa. Niin ja tietysti itsetehtyjä hattaroita. NAM! (voiko pitää paikkansa että pelkästä sokerista ja satunnaisesta määrästä elintarvikeväriä valmistetut tuotteet maistuvat itsetehtyinä erille kuin esim Särkänniemen hattarakojusta?)

Share

Ladataan...
Evil Dressmaker

... että alan pitkän tauon jälkeen taas piirtää. Nuorempana olin kai aika hyväkin piirtäjä. Sitten tuli elämä, opiskelu, työ ja sen sellainen. Nyt tuntuu sille että voisi kokeilla taas ja treenata taitoja. Aloitin luonnoslehtiön. Tuollaisen kauniilla kankaalla päällystetyn. Pidän ruskeasta paperista, siitä ei tule tyhjän paperiarkin syndroomaa samalla tavalla kuin valkoisesta.

Share

Pages