Bathroom Details

Fabulous Things

Blogiyhteistyön merkeissä Balmuirin kanssa kylpyhuoneemme sai ylellisen muodonmuutoksen. Sain Balmuirilta ihanan pehmeän lähetyksen Lugano pyyhkeitä. Nämä pehmeät ja ylelliset Lugano pyyhkeet ovat valmistettu laadukkaasta amerikkalaisesta supima -puuvillasta. Tästä maailman laadukkaimmasta puuvillasta löydät tarkempaa tietoa tästä. Pyyhkeistä löytyy yhdeksän eri värisävyä, joten niistä varmasti löytyy sopiva sävy jokaiselle. Meidän kylpyhuoneesemme sopi näistä täydellisesti harmaa ja vaaleanharmaa sävy.

Balmuirin Lugano pyyhkeet ovat todella paksut ja pehmeät, koska ne ovat valmistettu pitkäkuituisesta puuvillasta, jonka tiheys on jopa 720 grammaa. Tämän ylellisen laadun voi todellakin tuntea sormissaan. Yleensä pyyhkeiden paino on vain 300-500 g/m2. Nämäkin laadukkaat Balmuirin kodintekstiilit valmistetaan Euroopassa, tarkemmin sanottuna Portugalissa.  

Hain ylellistä kylpylätunnelmaa sijoittamalla hyllyyn laadukkaita Korresin vartalo- ja kasvotuotteita. Kauniit ja tyylikkäät kosmetiikkatuotteet saavat olla minusta esillä sisustuselementteinä. Myös luonnonpesusieni kävi kokonaisuuteen todella hyvin. Tuoksut ovat esillä edelleen hopean värisessä koristesimpukassa.

Näitä Lugano pyyhkeitä löytyy neljää eri kokoa 30x50cm, 50x70cm, 70x140cm ja 100x150cm. Pienin koko 30x50cm sopii hyvin käsipyyhkeeksi ja 50x70cm koko on hyvä koko kasvopyyhkeeksi. Pyyhkeissä ripustuskoukku löytyy pyyhkeiden pitkältä sivulta, joten ne eivät laskeudu liian alas koukkuihin ripustettaessa.

Vinkki! Pese pyyhkeet ainan ennen käyttöönottoa, nouda tuotteen pesuohjetta. Ensimmäisten pesujen aikana frotee avautuu ja pyyhe kuivaa paremmin. Huuhteluaineen käyttöä ei suositella, sillä se huonontaa pyyhkeiden imemiskykyä. Huuhteluaine tekee pyyhkeen liukkaaksi ja huonosti kosteutta imeväksi.

Sain Balmuirilta myös Como tuoksukynttilän, jonka väri sopi täydellisesti pyyhkeiden värimaailmaan. Tämä kynttilä myydään tyylikkäässä pahvisessa lahjalaatikossa, joten tämä on täydellinen lahjaidea. Aikaisemmin tämä tuoksukynttilä oli makuuhuoneen puolella, josta voit lukea lisää tästä Weekend Style -jutusta.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia esimerkiksi näitä laadukkaita Lugano pyyhkeitä 20% alennuksella. Blogiyhteistyön merkeissä sain teille alennuskoodin Balmuirin nettikauppaan, jolla saatte 20% alennuksen kaikista tuotteista heinäkuun loppuun saakka. Alennuksen saatte syöttämällä koodin FABULOUS20 tilauksen yhteydessä. Nettikauppaan pääsette suoraan tästä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.