Bathroom Details

Fabulous Things

Suurin osa pyyhkeistä säilytetään kylpyhuoneessa olevassa hyllykössä. Löysin Elloksen valikoimasta kylpyhuoneen "hukkaneliö"-kulmaan sopivan hyllykön. Hyllykössä on neljä hyllyä, joten siihen mahtuu sopivasti säilytykseen pyyhkeiden lisäksi kylpyhuonematot, vessapaperit sekä Millefiorin huonetuoksut.

La Compagnie De Provencen- sarjasta meillä tällä hetkellä on käytössä sitruksen tuoksuiset käsisaippua sekä käsirasva. Kuvissa olevat kuviolliset sahalaitaiset pyyhkeet esittelin teille aikaisemmin New In-jutussa.

Kylpypyyhkeet ja suihkumatto saadaan kuivumaan kätevästi Boknäsiltä ostettuun siirrettävään metalliseen telineeseen. Kylpyhuoneen yhteydessä olevan mustan värisen saunan esittelin blogissa aikaisemmin Weekend style-jutussa.

 

Kommentit

Gloria (Ei varmistettu)

Mikä tuo jännä metallikulho on, jossa tuoksuja?

LadyBlue (Ei varmistettu)

Kyllä silmä lepää noissa millilleen viikatuissa pyyhepinoissa ;) Todellä tyylikäs kylppäri. Oliko muuten saunan maalaaminen (onkohan tuo oikea termi..?) miten iso homma? Kovasti tekisi mieli vetäistä oma sauna joko valkoiseksi tai mustaksi, mutten oikein tiedä miten paljon se vaatii vaivaa.

Loistavia ratkaisuja suhteelliseen pieni kokoiseen kylppäriin! :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria! Iso metallin värinen feikki-simpukka on Riviera Maisonista. Niitä myytiin muutama vuosi sitten, enkä vastaavaa ole enään nähnyt :(. Voisin ottaa myös itselleni toisen samanlaisen eteiseen, siihen saisi kätevästi laitettua avaimet yms. säilytykseen.

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja kiitos LadyBlue! Ostimme asunnon rakennusvaiheessa, joten meillä oli mahdollisuus tehdä muutostöitä asunnon suunnitelmaan. Eli mustat saunan paneelit ja lauteet tulivat valmiiksi petsattuina ja asennettuina. Mutta olen kuullut, että saunan petsaaminen ei ole kumminkaan suuri homma, sellaiselle ihmiselle kuka taitaa remonttihommat. Kannattaa kysyä eri vaihtoehtoja eri rautakaupoista.

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Miss J! Nurkassa tosiaan oli ihmeellisen paljon tyhjää tilaa, joten kaikki tila pitää ottaa tehokäyttöön pienessä asunnossa. Lisäksi säilytyksessä olevat viikatut ja rullatut pyyhkeet antavat kylpyhuoneeseen hieman kylpylä/hotelli-tunnelmaa :)

my view

Ihanan harmooninen kylpyhuone! :) Meillä alkaa 3 kk kestävä kylppäriremppa ma. :( Hemtexin pyyhkeet ovat kyllä todella stylet!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos myview :)! Remontit on aina raskaita, mutta onneksi lopputulos palkitsee. Yleensä suosin enemmän yksivärisiä pyyhkeitä, mutta nämä pyyhkeet täydensivät kauniisti olemassa olevaa pyyhevalikoimaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.