Bathroom Details

Fabulous Things

Arjen keskellä tarvitsee välillä aikaa rentoutumiseen sekä itsensä hemmotteluun. Eilen rentouduin saunan lämmössä ja hemmottelin itseäni kookosmaitotuotteilla. Kookosmaidosta valmistettu suihkugeeli tuoksuu mielyttävälle sekä kosteuttaa hyvin ihoa. Tällainen pieni hetki "kotikylpylässä" antaa voimaa jaksaa työviikon loppuun. Huomenna onkin jo perjantai :)!

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Kookos tuntuu jakavan ihmiset aika vahvasti, toiset tykkää ja toiset taas eivät voi sietää. Itse kuulun ensimmäiseen ryhmään, ihan jo tunnen tuoksun nenässäni ;) Pitääkin viritellä kotikylpylä viikonloppuna.

Tande (Ei varmistettu)

Hei! Täällä ilmoittautuu mukavan ja inspiroivan blogisi uusi lukija. :) Piti kahmia viikonloppuna jo koko blogi läpi, mutta nyt vasta ehdin mitään kommentoida. Iskin silmäni olohuoneen tapettiinne. Muistatko minkä hintaiseksi tuli per rulla ja minkä verran tuli toimitus- tms. kuluja päälle? Täällä on metsästetty sopivaa tapettia eteiseen jo reilu puoli vuotta ja olohuoneeseen vuoden päivät.... Vielä kun osaisi päättää, kumpaan tilaan tämä ihanuus voisi päästä! :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Nämä tuotteet olivat mukavan miedon tuoksuisija. Pieni hemmottelu on aina paikallaan!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Tande,

Tervetuloa blogiini ja mukavaa kuulla että olet löytänyt mielenkiintoista luettavaa :). Olohuoneen tapetti oli muistaakseni 119€ rulla, yhdessä rullassa on noin 10 metriä. Toimitusmaksua en valitettavasti muista. Tapetti tilattiin Stockmannin kautta. Jos olet Stockmannin kanta-asiakas, niin nythän voisi hyvin hyödyntää kanta-asiakkaiden etusetelit tilaukseen. Olen kyllä todella tyytyväinen tapettivalintaan, joten voin lämpimästi suositella sitä.

Gloria (Ei varmistettu)

Mikä merkki on kyseessä? (Ihan ei näy logo kuvassa...) Löytyykö sarjasta vartalovoidetta? Bon weekend!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria,

Kyseessä sellainen merkki kuin Emendo. He tekevät pääasiallisesti erilaisia saunatuotteita, joten en usko että heillä on valikoimissa vartalovoidetta. Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.