Bedroom Details

Fabulous Things

Tunnelmaa makuuhuoneeseen antaa kynttilän valo isossa lyhdyssä. Sijoitin ison lyhdyn sisälle pienemmän lasilyhdyn, jotta sain sijoitettua koristeeksi myös käpyjä (tarkempi kuva alla). Näin voi huoletta poltella kynttilää, ilman palovaaraa. Rentoa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Aivan mahtava blogi sinulla! Meillä on kotona jonkin verran samoja elementtejä, joten maku käy yksiin :) Ihastuin muuten kristallikynttilänjalkoihinne, ovatkohan ne mahdollisesti Pentikin mallistoa? Minkä korkuiset/nimiset ne ovat? Entäpä mistä olet onnistunut hankkimaan noin ihania koristekäpyjä? Ihanaa sunnuntaita!

-LadyBlue

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos palautteestasi :)!

Kristallikynttilänjalat olen tuonut joltain reissulta, en valitettavasti muista mistä. Ne Pentikin kynttilänjalat ovat kyllä todella saman tyyliset. Minun kynttilänjalalat ovat noin 20cm korkeat. Olen ajatellutkin, että voisin täydentää niitä eri korkuisilla Pentikin kynttilänjaloilla. 

Kävyt olen käynyt keräämässä ihan luonnosta. Osan kävyistä olen maalannut hopealla sray-maalilla.

Mukavaa sunnuntaita myös Sinulle!

Kristina (Ei varmistettu)

Moikka! Tuo lyhty on tosi hieno, kivan kokoinen ja tuo tunnelmaa! Tuon tapainen lyhty voisi sopia myös tällaiseen kissaperheeseen, kun ei meillä oikein voi tavallisia kynttilöitä polttaa. Mistä tuo teidän lyhty on hankittu, tai tuleeko mieleesi missä voisi olla samantyyppisiä?

Fabulous
Fabulous Things

Moikka! Tällaiset lyhdyt ovat kyllä käteviä, kun on lemmikkejä. Ei pääse tapahtumaan mitään vaaratilanteita. Meidän lyhty on hankittu aikoinaan Hemtexiltä. Löysin AmandaB:n sivuilta alla olevan lyhdyn. Käy tutustumassa tarkemmin osoitteessa www.amandabshop.com.

8119.jpg

Camilla
C Paris

Siis olin niin pettynyt kun sain tänään Zara Homelta Fantasia Rugin, ja se ei ollutkaan kylmän vaaleanharmaa mustilla yksityiskohdilla vaan lämmin valkoinen kerma ruskean vivahteella! Ja itse pitäisi maksaa palautuskulut Madridiin :/ Voihan itku!

No, nyt miettimään mitä keksisin tuohon sängynpäätyyn kun en saanutkaan tätä mattoa.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Camilla,

harmi, että matto ei ollut sopiva. Meilläkin jokainen matto on ollut ihan eri värinen. Yksi niistä oli valkoinen, yksi enemmän ruskea/luonnonvalkoinen ja yksi harmaa. Joten on tuurista kiinni minkä värisen saa. Onkohan Elloksella noita samoja mattoja, vois ainakin palauttaa helpommin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.