Bedroom Details

Fabulous Things

Viikonloppuna oli aikaa tehdä hieman kotitöitä. Tehtävälistalla oli untuvatyynyjen peseminen, sillä ne tuntuvat jo liian littanoilta. Untuvatyynythän voidaan pestä kätevästi 60 asteessa pesukoneessa, mutta kuivattamiseen vaaditaan kuivausrumpua. Jos kuivaurumpua ei omista, kannattaa tyynyt vielä pesulaan pestäväksi.

Oi miten ihanan pöyheät tyynyt ovatkaan pesun jälkeen! Tyynyjen päälle kannattaa ennen tyynyliinaa asettaa tyynynsuojat. Tyynynsuojan ansioista tyynyjä ei tarvitse pestä niin usein ja näin pidennetään myös tyynyjen käyttöikää. 

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Voivoi, otsikon perusteella odotin jo vihreitä tyynynpäällisiä ;) Mutta eipä tämäkään huono vinkki ollut. Olenkin unohtanut tyynynsuojien olemassa olon, täytyy laittaa ostosllistalle. Juuri pesin pari viikkoa sitten untuvatyynyt.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LaduBlue,

Vihreiden tyynyjen metsästys on jäänyt, koska olen ollut työmatkalla. Mutta asiaan palataan taas viikonloppuna, kun on aikaa pyöriä kaupoissa.

Tyynynsuojat kyllä pitävät tyynyt huomattavasti paremmassa kunnossa, joten kannattaa ehdottomasti hankkia. Untuvatyynyt kumminkin pysyvät hyvin usean vuoden ajan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.